Nog snackat om Corona - vad ska jag göra i uppsala?

outfits 2020

Trench coat - here (wearing size 42)Shoes - here
socks
- here
Sweatpants -
similar here or here
sweater -
here
Nu låter nog min rubrik väldigt hård och kanske idiotisk för många av er då det faktiskt är ett så viktigt ämne men jag känner såhär. Vi behöver på något sätt ändå få chansen att leva lite normalt och jag hoppas att jag kan hjälpa er med det. Det räcker med att alla samtal man har med nära och kära, nyheterna och allt annat runt omkring handlar om just det här förskräckliga viruset.

Om man ska se det lite positivt har min kalender gått från väldigt full till väldigt tom. Nu är det egentligen bara samarbeten som ska upp men möten,events och annat har bokats av vilket ger mig möjligheten att ha Todd hemma från förskolan (jag tänkte att det kanske skulle underlätta då pedagogerna också är hemma vid förkylning men idag lät det nästan som om dom ville att jag skulle komma in med honom haha).
Planen är iallafall att skapa mycket content till er denna vecka trots att jag är hemma med T. Jag får lite hjälp av mamma så jag hinner dra iväg och fota lite varje dag.
På fredag ska jag faktiskt till Uppsala, kan ni gissa vad jag ska göra där? En ledtråd, det handlar om Youtube.

Har ni något att se framemot i veckan?

En liten reminder till er alla där ute bara. Se till att stötta ekonomin i det här läget också. Har du råd, handla i dina lokala affärer, stötta restaurangerna (dom flesta kör faktiskt takeaway,fråga annars) och "karantäna" på hotell. Jag känner stor ångest mot dom flera tusen människorna som just nu blir av med deras trygghet. Jag ska bannemig övertala B till en liten staycation på Diplomat eller Bank om vi hittar barnvakt.

PUSS PÅ ER

Gillar

Kommentarer

lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men wow - älskar din look!
nouw.com/lindaviktoriaaa
Filippa
Filippa,
Sluta säg åt folk att "karantäna" på hotell. Vi ska röra oss så lite som möjligt ute just nu. Då är det bättre att köpa ett presentkort eller dylikt men vi ska inte hålla på att riskera sprida det här viruset nu.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229