NOT FOR SALE

Jag och Jennifer <> // Massa härlig mat bjöds det på. Sushi från Foodora, Bars från Barebells, glass från Yollibox och lite juicer från naked juicebar.


I måndags var jag på ett event som Vanessa och Vendela höll i (Några av bilderna har jag även snott från dom). Vi var där för att lyssna Not for Sale som jobbar för att hjälpa flickor och kvinnor ur human trafficking. Två riktigt drivna tjejer som berättade om hemska historier. En värld man kanske blundat för lite. Det blev rätt verkligt när en av grundarna till Not for Sale berättade om sin resa till Burma dit hon åkte för att hjälpa dom utsatta. I Burma träffade hon en 17 årig flicka som blivit våldtagen 32 gånger om dagen, i flera år. Hon hade alltså blivit våldtagen mer än 32 000 gånger. Det var bara en av dom hemska händelserna vi fick höra. Får gåshud när jag skriver det här inlägget för jag blir så äcklad, ledsen och rörd. Det var ett rätt annorlunda event men så viktigt. Ifall ni också vill vara med och stötta kan ni beställa smycken från organisationen Not for sale samarbetar med, ni hittar smyckena HÄR (Eden Ministry).

Idag är det potatismos i min skalle, inget jag gör blir rätt och allt tar dubbel så lång tid. Som exempelvis det här inlägget.. Har funderat en del på hur jag vill bygga om och ändra min blogg idag också. Ska klura lite till på det och sedan förhoppningsvis ha ett skönt koncept som jag själv gillar.
Nu ska jag träna med Demi, så jäkla osugen men skönt att ha det gjort. Sen hade jag tänkt somna innan klockan 9 ikväll haha. Imorgon väntar en lång dag

Gillar

Kommentarer