Nouvo Hotel Bangkok och AC fantaster

Bikinin hittar ni här (hittade den inte i röd men tycker den var minst lika snygg i grå) I övrigt har Meloonpro sjukt snygga bikinis och baddräkter

I lördags checkade vi in på Nouvo Hotel i Bangkok. Deras frukost var verkligen inget WOW men det var otroligt mysigt att ligga vid poolen och hänga på deras terass där vi åt lite lunch innan vi rummet blev klart. I egentligen så är varken jag eller B särskilt förtjusta i Bangkok men den här gången hade vi verkligen så mysigt. Gick omkring i shoppingcentrum tills våra ben vek sig (Vi gick över en mil och sprang omkring i mer än 6 timmar!!). Vid 7-tiden började vi leta efter någonstans att äta, alla rekommenderar att man ska testa deras streetfood men jag är lite för feg för det, mår lite illa av alla matlukter och sitta och äta precis där tusentals bilar åker förbi så vi gick och gick ihopp om att hitta en mysig restaurang. Tillslut gick vi förbi ett spanskt tapas ställe som såg mysigt ut, och blev positivt överraskade! Maten var helt fantastisk så vi tog typ in hela menyn. Något som jag blir så trött på när man är utomlands är deras kärlek till AC.. Jag hatar AC och kopplar bara det till att man blir sjuk osv. Ändå envisas dom alltid med att ha så jäkla kallt så man nästan önska man satt i jacka och uggs. Jag fryser ju så himla lätt så är verkligen känslig för det.

Hur skönt att jag typ tömt mina två mailer på bara några timmar? Nu ska jag sätta mig och gå igenom massa anbud jag fått in under semestern och senare ikväll måste vi ut till Djursholm och lämna lite grejer, hoppas på att kanske få stanna på middag, orkar inte riktigt ta tag i mathandlingen riktigt ännu. Hade tur att pappa varit och köpt lite frulle till oss så man slapp gå hungrig imorse.

Senare ikväll hoppas jag få upp ett inlägg om vad jag använder för kamera och hur jag retuscherar mina bilder, fått lite frågor om det :)

Gillar

Kommentarer