Nu får det vara nog

makeup free monday! Älskart. Dock har jag ju brun utan sol hehe, blir dock så jäkla fläckig av det så kanske bättre att springa omkring blek. Tror inte ni ser det på bilden men det syns verkligen i irl. Längtar tills nästa vecka då jag ska bli så bortskämd av mamma min. Ska bland annat få ansiktsbehandling som jag känner kommer så lägligt nu, min hy känns så himla torr fläckvis.

Men nu till rubriken, precis så kände jag idag när jag vaknade imorse. Jag hade en frukost redo som jag fick med mig igår från eventet vi var på med Glossybox med massa härliga veganska godbitar (från Veganhuset om ni undrar). Det var så gott, och så mycket energi, men bra energi.

På senaste har min kropp fått i sig chokladflingor, pizza, korv, hamburgare osv. i MÄNGDER. Absolut, det är svin bra att kunna unna sig och äta vad man är sugen på, men det har mer blivit en vardags och "lat" grej än att jag nu är sugen på det och det insåg jag ännu mer efter den här frukosten. Jag är ju höggravid så att vara trött ingår, men jag känner mig mer seg inuti kroppen, förmodligen för att den enbart levt på snabbmat dom senaste dagarna (läs.veckor). Min kropp behöver vitaminer och bra energi och det börjar jag med idag.

Ska såfort jag kommer hem förbereda frukost för hela veckan. Det blir chiapudding och kokta ägg. Lunch får bli lax med massa goda grönsaker och ris. Middag ska jag försöka hitta lite inspiration till ikväll. Har ju massa härliga böcker hemma med recept. Så ska jag beställa hem mat via mathem så vi faktiskt har hemma och kan laga. Det är ofta det som ställer till det för oss på kvällarna. Båda jobbar och när vi väl kommer hem behöver vi mat snabbt så då blir det ofta att beställa något skit.

Förra veckan åt jag inte hemlagad mat en enda gång, utan vi åt kebab, pizza, dumplings, hamburgare hela veckan. så jag tror och hoppas det här kommer hjälpa både mig och B bli lite piggare.

Gillar

Kommentarer

Förstår precis vad du menar, jag har bestämt att jag inte får äta något onyttigt i form av sötsaker eller snabbmat i veckorna och sen unna mig på helgen, ska försöka köra stenhårt på det och ersätta med bra energikällor när sötsuget tränger sig på!
maddisenj.se
linn_storm
linn_storm,
Hej, jag har ett instagramkonto @lifestyleeating där jag publicerar veckomatsedlar bland annat. Tips om man får idétorka på veckorna liksom 😍
nouw.com/linn_storm