Nya favoriter

Hej babes, för det första vet jag att många inte igen kan kolla på videon, vet inte vad felet är men hoppas ni som kan se den tyckte det var kul :) Hur mår ni förresten? Jag mår helt okej idag, men inte mycket mer än så.
Igår när jag kom hem väntade en massa bud, Efter att ha testat det mesta kom jag på att jag ville visa upp lite nya favoriter inom skönhet som jag faktiskt inte gjort. Först ut har vi sugerbearhair, Fyfan va goda dom var haha.. Har ju dock ingen aning om dom fungerar, men tänkte testa ett tag och se vad som händer. Men ville ta med dom för att dom är 1. så jäkla söta 2. som jag sa SÅ goda haha. Ni hittar dom här (adlink)

Bareminerals skickade också ett drömbud igår. Jag är idag sminkad med allt och älskar varje produkt!! Favoriten är dock deras läppstift baby. Perfekt nude/rosa färg. Ni hittar det här (adlink). Men asså allt var grymt. Har aldrig använt Bareminerals så visste inte vad jag missade. Känner mig sminkad men ändå väldig fräsch. Dom deras box säger, "Makeup so pure, you can sleep in it"

Det här är från ett gammalt bud från Vasspr som jag hittade hemma idag. Hann ingen spakväll igår som var tanken så kommer köra det idag med dessa masker. hur fina förpackningar? Ska jag köra ihop myskväll med tjejerna kommer jag definitivt köpa hem en drös såna. Ni hittar dom här & här

Sist ut två gamla produkter jag fått hem men som jag vill visa för dom verkligen fungerar. Först ut håroljan. Den doftar så gott och jag inbillar mig att den gör mitt hår glansigt men utan att platta till det. Förstår ni? Vissa oljor fastnar så himla mycket i håret, ni hittar den här (adlink)

Sen har vi Heat Protection från Isabellas märke. Helvete va bra den är och även den doftar så gott så jag förbrukar typ en flaska i månaden.Den hittar ni här

Gillar

Kommentarer