Nytt år och nya löften

Innehåller affiliate-länkarResor

Baddräkt - Här (klick)

Hej hörni, första blogginlägget på 2020 och det känns jävligt bra!
Vi har ett himla roligt och händelserikt år framför oss ska ni veta. Framförallt då det kommer ett syskon till Todd och det har fått mig att fundera mycket. Jag vill på något sätt leva mer i nuet även om jag fortsätter jobba mycket (jag älskar ju att jobba och vill verkligen inte dra ner på tempot) och kunna pausa lite i sociala medier för att jobba på ett av mina viktigaste mål det här året (förblir hemligt en stund till). Kort sagt ska jag väl försöka hitta en balans där jag varken jobbar för mycket eller för lite och är närvarande, ska bli spännande att se hur det går.

Jag firade nyåret med Todd och Buster klockan 20:00, 21:00 somnade vi framför Die hard, 00:00 vaknade jag av alla fyrverkerier och sedan klockan 06:30 igen för att gå upp och promenera till frukosten.

Har ju förstått att nyår kan vara så med barn och det gör mig ingenting!! Särskilt inte nu när jag själv är gravid, trött och bara vill mysa haha.

Klänning - Här

En bild fick vi iallafall till på stranden. Jag hade verkligen en så fin klänning dagen i ära. hoppas jag får fler tillfällen att bära den.

Dagen efter var så mysig. Vi städade på stranden (Todd fick nya leksaker i form av plastlock vi hittade), åt världens mysigaste lunch och avslutade dagen med massage och sedan en god middag på Sakura (min favoritrestaurang här borta)

Nu: nattar jag T som vanligt vid 12:00, passar på att jobba lite när han somnat!!

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Hvor er leopard kjolen du hadde på instastory for noen dager siden? Den var så fin!
lovisawallin
lovisawallin,
PurpleQueen
PurpleQueen,
Mysigt, gott nytt år!
nouw.com/purplequeen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229