Nyttig chiapudding med smak av kokos, blåbär och kardemumma

Jag tycker chiapudding är så skönt att äta till frukost. Du förbereder det kvällen innan så har du en härligt, god och fin (viktigt) frukost att njuta av dagen efter. Fick ihop en riktigt yummie häromdagen.


Allt du behöver:

kokosmjölk
chiafrön
kardemumma,kanel och vaniljpulver
kokosflingor
blåbär

Jag började med att blanda kryddorna i kokosmjölken innan jag rörde ner resten av ingredienserna. Sen låter du bara stå i kylen över natten och se till att röra om lite då och då.Se så sött det blir när man ställer in den i kylen

Jag är hungrig och varm haha..två mindre bra kombinationer men fick med mig en kokosyoghurt och en avokado så ska hinna äta det nu innan mötena sätter igång. Tycker det är så jobbigt att veta att man ska sitta inne på ett kontor hela dagen när det är såhär fint väder men ska försöka köra ett race så jag sen kan gå ut och njuta. Tyvärr är det svårt för mig att jobba utomhus, ser ju ingenting på datorn och det är typ mitt enda verktyg. Ska försöka få någon att hänga med mig på stan sen och käka lite glass. Det är tack vare Bickie jag fått sån sjuk craving på det. Hon har bara öst ner massa glassbilder på mig. Vill testa senaste stället hon var på som serverade vegan glass vid djurgården.

Gillar

Kommentarer