Nyttig efterrätt med äpple och kanel

God morgon och sorry för att bloggen fick stå tom igår men jag och B hade datenight utan mobiler och sociala medier, vilket var mer än nödvändigt. Vi hade iallafall jätte kul och mysigt men mer om det sen :) Ville kika in här på morgonen efter som vanligt ett hårt styrkepass och tipsa en riktigt god frukost men som grymt nog fungerar som efterrätt då det smakar som en äppelpaj. Inte helt fel sådär en onsdag morgon.

Allt du behöver:
Turkisk yoghurt
Vaniljpulver
Sockerfri granola
Agavesirap
Kokosolja
Kanel
Äpple

Börja med att skära äpplet i små bitar, stek dom i kokosolja, agave sirap och kanel tills dom är mjuka och fått en frasig yta. Lägg sedan några cm crunch i en skål och över crunchen kan du lägga på yoghurten och toppa tillsist med äpplena och ät medan det är varmt. Smaklig måltid.

Gillar

Kommentarer