Nyttig iskaffe-bra sätt att starta dagen

jag gör mitt iskaffe på bara några minuter. Allt du behöver är: kokosmjölk, kaffe och is. Koka kaffet, häll sedan i mjölken och sist isen. Blir riktigt gott kan jag lova och helt utan socker som många andra har i.

Godmorgon, försvann helt från bloggen igår men det blir så när man kommer hem vid sextiden på morgonen och måste gå upp två timmar senare för att släppa in elektrikerna i lägenheten och sedan packa ihop hela skiten. Vi kom ut till landet vid 12 och då somnade både jag och B rätt hårt haha. Sedan började vi trixa och fixa med vårt rum. Alltså IIH kommer bli så fint! Det är verkligen kul att göra om och känns så skönt att kunna ha en garderob här. Ni ska få se före- och efterbilderna när vi är klara.

Idag ska vi fixa det sista i lägenheten och imorgon säger vi hejdå i 3 månader till den. Ska bli spännande och se hur den här upplevelsen blir. Jag har ju fantiserat om det ett tag men nu är det ju påriktigt. Vi ska bo på landet i 3 hela månader. När vi väl åker in till stan så kommer vi ju behöva sova på hotell eller hos våra föräldrar men förstår ni hur mysigt att vakna upp varje morgon och ta ett morgondopp? Längtar SÅ tills tjejerna kommer ut så vi kan ha myskvällar här.

Nej nu ska jag väcka B. Vi ska köpa färg och allt idag så vi kan måla om lite här.

Gillar

Kommentarer