Önskemål på inlägg och svar på era frågor

Sneakpeak på dagens outfit

Förra veckan fick ni önska lite inlägg (tack för alla tips!! Har massa inspo nu) men det kom också några frågor så tänkte att jag passar på att ta dom här


Du har ju kille och ni verkar vara ganska etablerade. Har ni börjat prata om att gifta er :)

Just nu är varken jag eller B speciellt mogna för det. Ett bröllop kostar rätt mycket och mina krav är rätt höga haha. Ingenting jag vill göra förhastat om vi säger så. Men jag vet i alla fall att jag vill vara med B resten av mitt liv, han är min andra halva och just nu räcker det.


Förstår inte riktigt vad du jobbar med?

Jag jobbar som projektinköpare på ett entreprenad företag inom bygg. Min roll som inköpare är att ta in priser och utvärdera dom innan jag gör ett köp och skriver avtal. Det kan vara allt från rivning till att köpa undertak samt förbereda för en hyresgäst. Väldigt roligt och varierande och så har jag världens bästa chefer som ger mig mycket förtroende

Framtidsplaner 1-2 år framåt. Vart vill du resa? Hur tänker du karriärs-mässigt? Boende-mässigt osv.

Oj, vi börjar med vart jag vill resa då, Bahamas, Galapagos öarna, Maldiverna, Karibien. Har många olika ställen jag vill till innan jag dör men dom ovan är väl högst upp på min bucketlist (även om jag redan varit på Karibien så vill jag dit igen)

Framtidsplaner då, Om 1-2 år hoppas jag att jag avancerat inom min roll som inköpare. Jag vet inte hur än men jag ska försöka tänka ut vart jag vill för att kunna ta nästa steg. Jag bloggar nog fortfarande och här är väl målet att egentligen kunna leva på bloggen, trots att jag har ett kontorsjobb också, det gäller att ha höga mål så du har någonting att sträva efter, men det får inte kännas för omöjligt.

Om jag fick bestämma skulle jag nog bo i en större lägenhet i stan, men om B fick bestämma bor vi nog i hus haha

Sen vet jag inte va mer som kan ha hänt, 1-2 år går ju så fort!! Gissar typ att inte så mycket kan hända, haha snacka om att jag måste kolla tillbaka på det här inlägget om två år.

Historielektioner back in the days. Vad hände innan bloggen? Hur träffades du och din kille osv! :)) Kram

Ojoj, back in the days. Det är ju typ hela mitt liv då jag startade bloggen för lite mer än ett år sedan. Men för att summera så jag har hunnit vara ute på stureplan en hel del . Ambassadeur, Laroy och Wooken var favvoställena och att gå ut tre gånger i veckan var inga problem. Mina föräldrar var nog rätt oroliga för hur mycket vi drack på den tiden och nu förstår jag varför haha. Allt som spelade roll var att vara ute och ha kul med kompisarna men i trean tror jag att jag tog tag i skolan och kämpade tills slutet. När vi tog studenten började jag jobba på Coop och Hollister. Det blev säkert 70 timmar i veckan då jag jobbade varje dag och vissa dagar mellan 7-22. När jag inte jobbade gick jag ut på krogen såklart, Sturecompaniet blev nya innestället och jag och Josse stod slaviskt utanför halv 1 för att komma in varje fredag och lördag haha. Efter 1 års hårt jobbande flyttade vi till Australien (jag och Josse alltså). En av de bästa beslut i hela mitt liv. 6 månader senare sätter vi oss på flyget hem och där lämnar jag även min dåvarande pojkvän. I 2 månader har vi distans, han flyttar till Italien och hinner hälsa på mig några gånger innan Josse tvingar med mig ut med några killar som vi hängt med innan. Där träffar jag B, jag tycker ju han är sjukt snygg men jag tänker inte mer på det. Några dagar efter det frågar han om vi ska gå på bio, då har vi redan setts några gånger fast aldrig själva men jag tackar ja. På bion skickar jag ett meddelande till min dåvarande pojkvän att vi måste prata. Jag gör slut trots att det egentligen inte är någonting sagt mellan mig och B men jag insåg att jag inte var kär längre. Vi blev nog ihop redan 2 månader efter det och snart är det 2,5 år sen <3 hoppas="" det="" svarade="" lite="" på="" dina="" frågor="">


Skulle vara kul och läsa om din syn på hälsa, läsa lite mer om hur du tänker kring det. Något återkommande inlägg veckovis, recept eller tips när man besöker Stockholm med dina favorit ställen listade. Älskar dock din blogg som den är, du skapar en härlig mix och verkar så härlig! :* ha en super helg!

Gud vilka bra idéer. Kanske gör ett träningstips, ett recept och någonting mer veckovis. Hört att det är flera som velat ha lite mer återkommande inlägg så måste se till att börja göra det nu också :)

Det kommer ett inlägg om min syn på hälsa, tack för idéen.

skulle gärna se fler eleganta bilder på dig i dina Louboutins.

HAHA

Det skulle vara jättekul om du kunde ta bilder på din och B's lägenhet så man får se hela liksom, den verkar såå fin!

Sen skulle det även vara kul och veta hur mycket du tjänar? (förstår om du inte vill säga det men vore intressant att veta)

Åh ja det är klart jag kan göra det! Bra idé

Jag jobbar inte heltid med bloggen så tjänar inte så mycket. Det här med att jag ens skulle kunna tjäna pengar fanns inte förra sommaren när jag startade den så jag är väldigt tacksam att det är möjligt nu.

Något jag lärt mig nu i efterhand är dock att jag kan ta mycket mer betalt för samarbeten än vad jag gjort innan, man ska inte vara för feg.

Gillar

Kommentarer