OOTD

Gud va länge sen jag postade en outfit bild haha, känns typ inte riktigt som min grej men vet inte om ni kanske tycker det är kul med sådana bilder? Pälsen är i alla fall en stor favorit från Jaspal

Idag är det i alla fall fullt ös. Jag har varit på jobbet sen åtta och nu väntar ett två timmar långt möte med min närmsta enhetschef. Vi tänkte passa på att smita iväg på lunch samtidigt. Sen tänkte jag faktiskt ta det lugnt idag, skita i träning och allt därtill och istället åka hem och göra helgsfint i lägenheten. Gör ni också så? Att ni måste ha det fint innan helgen startar. Tror jag fått det från min mamma då vi alltid förut småstädade på torsdagen för att ha det fint till fredagen.

Sedan ska jag ta det lugnt hela helgen. Har bestämt mig för att inte gå ut med det brukar alltid bli tvärtom då men hade varit skönt att bara träna i helgen och må bra haha men som sagt man vet aldrig.

Nu börjar mitt möte så vi får höras senare, då kommer världens godaste recept upp på en nyttig choklad smoothie (mer som en chokladpudding)

Gillar

Kommentarer