Överraskningen -GBG

När Hanna skrev till mig i tisdags, alltså dagen efter vi kommit hem från Båstad om vi skulle överraska Anna med att gå på Otto Knows i Göteborg på fredagen blev jag genast så taggad. Det är såå himla roligt med överraskningar och vi tre hade verkligen galet roligt i Båstad. Trots detta funderade jag på att behöva låta dom göra det själva, jag behövde en lugn helg och hjälpa B i huset (han har dragit det mesta sen start och det har gnagt lite på mitt samvete men samtidigt är han ju bra på det där, jag står mest ivägen). Men jag kunde helt enkelt inte mostå, sen har jag ju världens finaste kille som verkligen visste att jag ville åka och ringde mig flera gånger innan vi bokade och sa att han ville att jag skulle göra det så på torsdag bokade vi biljetterna och fredag efter lunch satte vi oss på tåget till Göteborg (jag och Hanna alltså). På tåget la vi upp massa storys på Instagram osv. för att Anna verkligen inte skulle fatta att det var vi. Jag skickade något enkelt grattis meddelande som nästan var lite för drygt haha. Anna var nämligen i Jönköping, men Hanna hade sett till att hennes vän där berättat vad hon skulle packa och att hon skulle ta en buss från stationen vid 15-tiden.

Vi kom fram en timme innan Anna och stod då vid busshållplatsen och inväntade att hennes buss skulle komma. När hon hoppat av sprang jag och Hanna fram, ni kanske såg det på min story på instagram? OM hon blev förvånad? Svar JA. Både Anna och Hanna grät en skvätt haha (allt detta har Hanna med i sin vlogg som jag tänkte länka till när den kommer upp). Vi satte oss sen i solen och åt glass, Hanna introducerade donut icecream till mig. Alltså mjukglass med en donut, förstår ni hur gott det var?? Där satt vi och njöt ett litet tag. Fina tjejer det där, blir glad att vi blivit så nära på så kort tid.

Vi anlände sen till Hotell Bellora, dom hade ordnat så fint med bubbel och ballonger och vi satte genast igång festen hihi. Som bästa Anna sa, så kul att vi gjorde det här så snabbt efter Båstad. Man har liksom samma glada feeling och det kändes som det var igår vi stod på Summeron och hade det allmänt najs.

Selfies, Tyckte Hanna blev SÅ snygg på den här bilden, I'm I right?

När vi var färdiga åkte vi upp till Belloras takterass och oj säger jag bara. Mysigare ställe får ni nog leta efter, världsfin utsikt, härlig musik och människor. Till höger ser ni mig med finaste födelsedagsbarnet, grattis igen fina fina Anna. Du förtjänade verkligen en kick-ass grym följs!

Sen har ju Anna världens finaste kompis som lyckats fixa allt så jäkla bra. Hanna lyckades alltså få bord på Toso, en super najs restaurang i Göteborg som annars brukar vara fullbokat månader fram. Dom satte ihop en egen meny till oss och allt var galet gott och drinkarna var något extra. Sen var även grundare till NAKD på plats i Göteborg, han kom över för att ge oss lite champagne, mest för att han tyckte Hanna gjort så bra jobb med kollektionen, och det har han ju helt jäkla rätt i.

Juste, Moa anslöt oss till middagen. Hon är för go, jobbigast är att hon har så rolig uttryck så man snor dom. Jag har blandannat börjat säga ängel till folk och finaste som finns. Hanna slutar inte säga att vi ska Ge oss på saker, allt detta kommer från Moa. (Typiskt när man ber någon ta en bild på vill deras kompis vara med haha, känner alltså inte han till höger).

Efter middagen möte vi även upp Gertrude och hennes vänner, då stannade vi för lite hotshots innan vi skulle vidare till slutdestinationen, Port de Solei

Sen kom vi till klubben där bästa Leo tog hand om oss. Vi hade även redan lite vänner där som vi hängt med i Båstad. Vi hade bordet bredvid Otto och ja efter det blev det minst sagt suddigt. Ni såg säkert mina 10000 instastories men satan vilken kväll. Påriktigt jag älskar Göteborg. Port de Solei va bäst, Otto var bäst och alla härliga människor vi hängde med är bäst.

Så grattis igen Anna, hoppas du hade lika kul som jag (det vet jag redan att du hade haha). Finns så mycket mer videos och bilder som jag inte kan lägga upp. Blandannat en video från klubben som jag och Anna skicka till B. Vi pratar påriktigt om Annas hund, åh höll på kissa på mig av skratt när B visade smset igår.

Gillar

Kommentarer