Packningstips

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kimono dress - länk (finns även i chockrosa, klick!)

Hur magisk är inte den här kimonon? Man kan ju använda den både som strandklänning med sandaler eller till en finare middag med klackar. Tänkte på det när jag packade inför Frankrike, var så nöjd med min packning och eftersom jag i allmänhet gillar att packa tänkte jag dela med mig av mina bästa tips.


- Basgrejer, skriv ned allt som du vet att du kommer behöva, exempelvis, plattång, smink, underkläder osv. Jag har en packlista med grejer jag alltid behöver, så jag inte glömmer något när jag väl ska packa som är så självklart ;)
- Börja tidigt, ingenting blir bra när du ska packa sent kvällen innan du ska flyga
- Skriv ned hur många dagar du ska vara borta och vad du behöver till dessa dagar. Typ 5 dagar, 3 utgångslooks 2 lite mer casual osv.
- Börja lägga fram alternativ, och ungefär hur din packning ska se ut,vänta en dag och gå igenom den igen. Då försvinner alltid en massa grejer för mig
- Se till att alltid packa ner 1-2 säkra kort, typ en klänning du vet att du är skitsnygg i. Väl utomlands kanske kläderna inte sitter lika bra som dom gjorde hemma, då är det skönt att ha ett safecard.

Det är iallafall mina tips till en lyckad packning, ni hör ju på mig att jag har lite kontrollbehov. Var ju likadan i skolan haha. Började plugga till ett prov mer än 2 veckor innan det var, så 2-3 dagar innan provet behövde jag inte plugga alls, lite så tänker jag om packningen. Skönt att ha löst det mesta några dagar innan så man kan fokusera på annat innan resan och inte känna sig stressad över det.

Gillar

Kommentarer