peppande höstbud och min syn på hälsa

Älskar bud som spexar till det lite, haha hur tränar man bort kamera-axelvärk och bloggar hållning.

Rynkeby's nya hälsoshotar, perfekt nu när hösten smyger sig på att ta en shot på morgonen finns i smakerna ingefära & aronia/acerola/acai. Testade superbären imorse och den var supergod, måste kolla ingredienserna sen också så det inte är en massa socker man trycker i sig på morgonen (a)

På tal om det vet jag ju att ni ville ha ett inlägg om min syn på hälsa. Just nu handlar det för mig om att träna mycket, äta hälsosamt på vardagar och äta massa godis på helgerna men vill egentligen hitta balansen till att träna lagom (inte jojo träna) och kunna unna mig något gott då och då. Vill inte ha det här hetstänket när det gäller godis osv. vilket jag fortfarande har väldigt svårt med men i’m getting there, och med det menar jag inte att jag har svårt att unna mig hehe. Jag unnar mig nog lite för många gånger i veckan för tar jag en chokladbit så tänker automatiskt mitt huvud att det är kört och jag egentligen borde äta så jag mår illa så jag inte vill ha mer, vilket är väldigt konstigt jag håller med. Jag kan liksom höra mig själv diskutera med B att vi inte ska göra wraps eller pasta på vardagar för att jag ska vara så nyttig som möjlig när jag väl har ”valet”. Jag vill ju komma till en punkt där jag njuter av pasta på en tisdag (utan att känna att jag unnar mig och utan att gå och köpa största chokladkakan för att jag tänker att det är lika bra att passa på). Så just min syn på hälsa har varit och är fortfarande lite weird. Nu låter det säkert värre än vad det är men jag tror nyckeln till att må bra är att hitta en balans. Hur många gånger i veckan hinner du med att träna utan att känna dig stressad samtidigt som din kropp mår bra? Vilken mat ska du äta för att du ska orka med vardagen? Allt det här spelar slutligen roll för att din kropp ska kunna välja idag unnar jag mig.

Väldigt luddigt inlägg kanske men skyller på att det är så tidigt på morgonen haha god morgon iallafall. Idag sitter jag vid Biblioteksgatan och jobbar, sen väntar lunch träning. Har gått från att älska morgonträning till lunchträningen, känner mig så effektiv när jag hinner med det och så blir lunchen mycket godare haha.

Gillar

Kommentarer