Perfekt myskväll och en perfekt söndag

Söta Elin som kan ha den drömmigaste lägenheten. Så coolt att hon har bestämt det mesta själv och fixat allt trots en budget

Myskväll med mina gääris. Alltså vi äter så skum mat, hälften är vegetarianer, veganer, vissa äter inte sås och andra tål inte vitlök osv. Ja ni fattar liksom grejen, så det blir alltid ett ihopplock av lite olika stekta grönsaker, någon ost och någon fräsch sås. Det funkar liksom för oss alla om man blir lagom mätt (okej snarare att vi har plats för all den choklad och chips vi smäller i oss efter haha). Fick äntligen en samlad tjejkväll i fredags, utom Shirin då. Vi kollade på skräckfilm och tog igen allt vi missat.

Den här söndagen har varit så jäkla mysig. Tränade med bästis, åt en god frulle själv, åkte till Vaxholm med Demi och Nicki för att möta upp Tove och hennes tjejkompis. Där satt vi ute och drack lite kaffe och rödvin och såg solen börja gå ner. Tove hängde med hem på söndagsmiddag så nu sitter vi alla här i soffan och pratar om framtiden, så taggad! Tror sen att jag är så glad för att himlen var så sjukt vacker idag, den brann verkligen i rosa/rött. Nu ska vi börja röra oss hem snart, måste upp tidigt imorgon!

Gillar

Kommentarer