Personligt inlägg - hur är jag som person, vad visste ni inte om mig?

En selfie på mig utan brun utan sol,helt osminkad och nyvaken. Dock så har jag just nu min Huawei mobil, känns som den har snyggfiltret på hela tiden haha jaja iallafall funny fact: min näsa och mina läppar är alltid lite extra svullna på morgonen.

Jag fick så mycket tips igår vad jag skulle blogga om, så tack för det alla ni underbara :)
Därför tänkte jag faktiskt börja med ett personligt inlägg. Har nog en del "nya" läsare som enbart "känner mig" på ytan men det är klart jag inte enbart är den där Lovisa ni läser om varje dag, jag har bra och dåliga sidor jag inte visar här.

Frågade precis B vad han trodde var största skillnaden mellan den jag är på bloggen och i verkligheten och han sa att han tyckte jag visar vem jag är rätt bra på bloggen. Enda skillnaden är nog att jag är mer piffad på bloggen än IRL vilket stämmer så bra (Visste ni att jag kunde gå till matbutiken i morgonrock och bara en kappa och uggs över?). Sen går jag nästan alltid osminkad, men det har ni nog sett flera gånger, typ på mina vloggar. Jag gillar ju kontrasterna i livet så för mig att gå från superfixad på fashionweek till att gå omkring i mjukisbrallor en hel vecka (typ ni fattar).

en veckohandling på coop vs. en fotografering båda på en torsdag mitt i livet

Något som jag inte visar i bloggen som jag kanske borde göra mer är ju verkligen mitt vardagliga liv. En helt vanlig dag i mitt liv som jag inte bloggar om: Jag går ju som alla andra till jobbet varje morgon, sitter på ett kontor med massa andra människor,jobbar, tränar en snabbis för att sen äta en lunchlåda framför datorn, åker till coop för att handla kvällens middag och kommer hem till B för att somna innan 9 efter en hård dag. Dessa dagar kommer ju inte ofta med på bloggen om vi säger så haha.

Jag fick frågan av min chef för någon vecka sen, om jag ville satsa mer på bloggen. Jag kände ju direkt - ja det är klart jag vill! Jag brinner ju för det här. Men jag skulle inte vilja offra mitt jobb för det. För er som inte visste sitter jag som projektinköpare på Zengun. Ett entreprenadföretag inom bygg. Vilket jag älskar. Jag har sköna kollegor och det känns som jag jobbar mot ett mål. För mig är det viktigt på en arbetsplats att få ha fria tider. Jag får komma och gå som jag vill sålänge jag levererar. Därför älskar jag mina dagar där. Ibland sitter jag på möten, går ut på byggarbetsplatser medan jag ibland byter ut lunchlådor mot lyxiga bloggevent.

ovan en gammal bild på mina äldsta bästisar (den är tagen i Palma för några år sen, hur små men söta var vi?). Vi har känt varann sen gymnasiet och minnena jag har med dessa tjejer, hjälp om jag ens skulle berätta hälften....Dessa människor kommer vara på min möhippa, när jag gifter mig men jag hoppas också vi kommer sitta på samma ålderdomshem och skapa problem ihop

Jag fick en fråga igår om jag är lätt att lära känna eller om jag står fast vid dem vänner jag känner och redan har. Där måste jag svara båda. Jag kommer aldrig släppa mina vänner som jag har men jag älskar att lära känna nya människor. Men om jag inte känner att jag klickar direkt med någon kan jag bli lite blyg och tillbaka dragen. Jag gillar egentligen inte alls att mingla/socialisera, skapa kontakter osv. Något jag måste bli bättre på. Å andra sidan så blir det ofta så att jag enbart har människor jag älskar i mitt liv. Jag har ett fåtal personer jag skulle klippa bort för dom tar mer energi än vad dom ger.

Några nya vänner som jag lärde känna förra året som har kommit att bli några av mina närmsta vänner. Man kan fan tro att bloggvärlden är ytlig (vilket den också är ibland) men dessa tjejer är långt i från ytliga. Så himla genuina och härliga och främst ärliga. Man får leta länge för att hitta så fina kompisar

Jag och min kärlek <3

Jag och min kärlek som varit tillsammans i snart 4 år, vi har köpt hus tillsammans och jag är så taggad på vad framtiden har att erbjuda oss. I hans famn gråter jag nog mest. På ett bra men konstigt sätt så är jag jätte känslig runt honom. Ett ord kan få mig att börja gråta, blir arg eller nyförälskad på en sekund. Det är så mycket känslor i min lilla kropp som jag förmodligen inte kan hantera runtomkring honom. B har ju liksom ett instagramkonto där han lägger ut extremt mycket på mig när jag exempelvis gråter,är bakfull, arg haha Han har ju dock en låst profil så dom kommer ni aldrig få se haha

Det gäller att hålla lite privat fortfarande så vissa grejer kommer jag ju aldrig dela med mig av, men hoppas ni iallafall fick en lite bättre inblick i mitt liv. PUSS

Gillar

Kommentarer

josefinlavold
josefinlavold,
men myyysigaste inlägget<3
nouw.com/josefinlavold
josefinlavold
josefinlavold,
min lilla lojsan fo evvah
nouw.com/josefinlavold
jessicalily
jessicalily,
Haha jag går också i morgonrock till matbutiken! x
nouw.com/jessicalily
Hanna L
,
Gud vad snygg han äääär! P&K
ineees
ineees,
Så roligt och intressant att läsa<3
nouw.com/ineees
Julia
,
åh så kul när du är mer personlig. jag kollar ändå in här dagligen och på något känns de som jag känner dig bara för det haha. därför extra roligt och få ”lära känna” dig mer på de sättet med. du verkar vara världens goaste, ord från mitt hjärta. kram!!
lovisawallin
lovisawallin ,
Gud va glad jag blir <3 tack finaste du!!
nouw.com/lovisawallin
Angelica
,

Hej!

Jag har precis börjat läsa din blogg, tycker den är så bra och du verkar vara en himla fin person. Något jag funderat på är att du säger att du arbetar precis som vanligt, möjligtvis med lite mer "flex". Hur får du ihop ditt arbete och ändå lyckas leverera så bra på bloggen? Jag skulle gärna själv blogga lite mer men kan känna att jobbet tar upp så mycket tid så hinner inte fota outfits osv. Har du någon utbildning i grunden för att arbeta med det du gör? Kan du inte berätta lite mer om hur du tänker när du lägger upp livet, dvs hur man ska tänka för att få allting att gå ihop? Sen är det väldigt individuellt såklart. Men vore ändå intressant, super bra blogg. Kram<3

lovisawallin
lovisawallin ,
Tack finis, va kul att du hittat hit 😊 Jag har väldigt mycket flex men jag jobbar också mer än 70 timmar i veckan. Jobbar varje helg och från 7-20 nästan varje veckodag så jag ska hinna med bloggen. Det är ju väldigt mycket runtomkring inläggen som tar mest tid ex. svara på mail, gå på events, möten m.m. och jag känner generellt att det är det som tar tid. Jag fotar alltid outfits på lunchen, då hinner jag även retuchera bilderna och lägga ut på instagram innan dagens slut. 😊 Jag har svarat på lite frågor angående mitt jobb under kategori arbete 😊 Men vet du jag tänkte göra ett inlägg om typ hur min vardag och liv ser ut och vad som är viktigt för mig så det kommer under nästa vecka <3 Tack för din kommentar gullis!
nouw.com/lovisawallin