Picknick med foodora och jobbiga bråk..

Hej finisar, den här dagen rusade förbi.. förstår inte vad som hände. Hann iallafall med jobb, lunch och fota så något har man lyckats med. Tänkte iallafall bjussa på lite bilder från igår när Hanna bjöd in till en mysig lunch med Foodora. Perfekt för att lindra måndagsångesten, eller ja jag brukar inte ha måndagsångest men igår hade jag en rätt jobbig och lång dag. Den började tidigt, det var mycket jobb, jag hann inte träna eller något jag egentligen skulle hinna med MEN den här lunchen vände typ hela mitt humör.

Hanna hade väl beställt typ allt man kunde beställa från Foodora (eller ja från Pom&flora) och det blev blandannat corissanter, fetaost mackor, yoghurt med olika toppings (en med rabarber blandannat som var för jäkla god). Jag måste verkligen rekommendera Pom och Flora till er. Sinnessjukt god mat och hörde idag från Molly att dom just nu har en rabarbergröt som jag bara måste testa!!

Perfekt måndagslunch!! Hur mycket stör man sig btw inte på min lugg som flyger upp. Mitt hår har gått av och och hur jag än fönar,stylar osv. så dyker den där jävla slingan ut........... Funderade kort på att klippa av den helt men insåg att det kanske inte skulle bli bättre haha...

Två suddiga bilder från igår som B tog. Om de är något vi bråkar om som jag hatar att bråka om är hur han ibland är riktigt ofokuserad och dålig på att ta bilder. Jag vet ju hur jag vill ha det och tycker jag förklarar det på ett pedagogiskt sätt men ändå verkar det vissa dagar vara helt omöjligt och vissa dagar är han grym. Det är ju lite jobbigt med tanke på att det är mitt jobb haha men här får ni iallafall någon bild av hur jag gick klädd. Klänningen från Dry Lake kommer vara en av mina favoritplagg i sommar, ni vet klänningen man bara kan dra på sig och känna sig snygg i?

Nej nu ska vi käka middag, dock är jag så mätt, känns som jag precis ätit fast det var flera timmar sen.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh jag älskar pom och flora sååå sjukt gott ❤
nouw.com/emmamehrali
Faronsson
Faronsson,
Men så gott! O härliga bilder🌸
nouw.com/faronsson
torres
torres,
Fina bilder 😍😍
nouw.com/torres
whipitwithval
whipitwithval,
haha ja ibland spelar de typ ingen roll hur mycket man forklarar och verkligen visar, de far liksom inte till bilden man vill ha.. 😋
nouw.com/whipitwithval
Anna
,
dom där bilderna är inte suddiga! stackars b
Beauty Maniac,
Vad gott det ser ut! Kanske inte de mest skarpa bilderna men de ser ändå bra ut 😊
beautymaniac.blogg.se
charlottahagg
charlottahagg,
Så fantastiskt fin du är!! 😊
nouw.com/charlottahagg
Idahs
Idahs,
ååh vad mysigt det såg ut med picknick! 😊
nouw.com/idahs
Bellagabriella
Bellagabriella,
fin outfit! förstår precis när någon är helt ofokuserad på något man ber hen göra😩🤣
nouw.com/bellagabriella