Pizzasnack och lite ekonomi

Gjorde om min fina strandklänning från NA-KD till en mer stadsklänning med en vit t-shirt och ett par vita shorts under. Ni hittar spetsklänningen HÄR

Vinlunch todie for. Brukar inte dricka vin till lunchen, det brukar inte fresta mig men denna gång var det väldigt gott.

Ett av ställena ovan kommer definitivt hamna på min Rom Guide. En mysig restaurang med cool inredning, god mat och utsikt över torget.


Jag är rätt nöjd över min dag faktiskt, har hunnit bocka av tonvis med jobb, tränat, ätit bra mat och nu ska jag precis hoppa in i badet med lite inpackningar och sedan måla naglarna. Precis det jag skulle göra och ingenting mer. Jag och B har dessutom också börjat spara otroligt mycket pengar som jag också blir så stolt över och den här månaden känns det extra bra för nu börjar det synas. För bara något halvår sedan spenderade vi all vår lön plus mer (kreditkort är farliga). Vi levde helt enkelt över våra tillgångar med resor, utgångar, tonvis med shopping, middagar, inredning osv. Paniken ifebruari när alla räkningar kom ikapp, Amex räkningen låg på en för hög summa för att jag ens skulle våga skriva ut den här och vi insåg att vi skulle få leva på nudlar tills sommaren (om inte längre). Det gjorde iallafall oss taggade på att få ihop ett riktigt sparkonto och se det växa. Vi hyrde ut lägenheten, kom ikapp och började spara. Nu så svider det såklart lite att inte kunna shoppa lika mycket då en stor del av våra löner går till vårat gemensamma sparkonto, pengarna jag får från bloggen och en del av min lönåker in på ett eget sparkonto och efter räkningar och allt har vi en
skarp budget att leva efter (beroende på hur man ser det såklart, vi har råd att gå ut och äta och så men inte lika mycket) Men tips till er som kanske är i samma sits, ta tag i det och lid några månader. Det är värt så värt det när man kommer igång.

Nu väntar badet och massa serier på mig <3 puss="" och="" god="" natt="">Gillar

Kommentarer