Planritningarna på huset

Mellanvåningen.

- Vi vill flytta entrén, komma på någon snygg lösning till andra entrén som är på baksidan av huset
- Riva hela insidan, för att sen känna efter hur och vart vi vill ha kök osv.
- Fixa en ny trappa upp till övervåningen med bra förvaring. (Ska dela med mig av inspo)
- Sen kommer det stora jobbet med att renovera badrummen, bygga upp väggar,lägga golv osv.

När det kommer till detaljerna såsom färg på väggarna osv. är vi lite osams, jag har ju gärna lite olika kulörer men B vill enbart ha vitt. Tror jag kommer måla min walk in closet rosa och kontor i mörkblått :) På mellanvåningen kommer vi nog enbart köra badrum, kök, matsal och vardagsrum så får sovrummen hamna på övervåningen.

Tanken här är att göra ungefär som på mellanvåningen:
- Riva alla väggar och golv, Lägga nytt golv och nya väggar såklart
- Det blir ett stort sovrum men så bygger vi även två till rum som blir kontor och walk in closet / framtida barnrum(haha nej ni behöver inte oroa er, så nära är det inte, tänker ifall vi säljer i framtiden)
- Jag hoppas att vi kommer ha pengar över till att bygga klart det tänka badrummet på ovanvåningen

Källaren är kanske inte så kul att visa, men såhär ser planlösningen ut, återstår att se hur vi kommer göra källaren. Känns som en bra början med entréplan och övreplan.

Hörni nu har vi precis besiktigat huset, och verkar inte som det är några konstigheter. Vi har ju tre veckor på oss att göra en besiktning för att upptäcka vissa fel som ingen kunnat se. Om något skulle vara riktigt fel kan vi alltså häva köpet. Något som skulle vara fruktansvärt, får en klump i magen av tanken att vi skulle behöva säga hej då. Men jag tror som sagt inte det är några problem alls, gick så bra när vi gick omkring där så nu inväntar jag bara ett litet godkännande på mail.

Gillar

Kommentarer