Pressdag nr 2 - AWB och DAY

Hej hörni, jag är fortfarande låg efter gårdagen. Men är så otroligt varm av hur Stockholm hållt ihop under dom här hemska timmarna och har bestämt mig för att inte låta händelsen påverka mig mer. Jag lider med dom som förlorat något och för dom kommer den här dagen aldrig gå att glömma men jag vill inte vara rädd. Jag kommer inte skiva något mer om det här i bloggen utan slutar där. Går istället in på gladare tankar och visar upp bilder från Pressdag nr 2. Jag hann först ett stopp på AWB där det serverades sjukt god glass (sockerfri) från WAUW, den va verkligen WAUW haha.

Jag och snygga Gertrude bestämde innan att vi skulle mötas upp men träffade även Ellinor och Henrietta där. Båda såg ut som två sommardrömmar i sina fina solbrännor från alperna, avis? Ja!

Sedan sprang jag vidare till DAY som bjöd på bubbel, lunch och massa fina blombuketter.

Bästis och fina Martina som visade oss runt sen till höger ser ni den fina glitterstickade klänningen som jag inte skulle tacka nej till.

Skor man blir glad av :)

jag och Therese som sköter DAY's PR. Fick även låna med mig en superfin kappa (som tyvärr inte gick vidare till försäljning dock) som ni nog kommer få se mycket här på bloggen. Kan man vara kär i ett plagg så har jag precis blivit det.

Tack snälla AWB och DAY att vi fick komma förbi och klämma på lite nyheter! Nu sitter jag och håller mamma sällskap på Styleport där hon håller på bli fin i håret. Ska strax röra mig hem men måste plocka ut lite paket innan.


Vi hörs senare idag, PUSS

Gillar

Kommentarer