Pressfrukost - Wrangler 70th anniversary


Hej babes, lill-lördag idag! Mår faktiskt lite bättre idag, men fortfarande ont i huvud och hals.. trots jag sovit tungt och bra idag så känner jag mig ofräsch och sjuk. Det kanske syns haha? Pallrade iallafall iväg mig till Carlings på kungsgatan imorse. Det var bästa AWB som bjöd in till pressfrukost för att fira Wranglers 70th anniversary. Bilderna ovan tog vi iallafall precis innan vi smet in. Roligaste när Josse fråga var min tröja varifrån.. den har jag ju fått hem i ett bud med Fishermen friends haha, men visst är den fin? Hade liksom noll inspo imorseTill vänster bäästis och höger snygga Vendela som vi sprang in i såfort vi kom in

Det bjöds på riktigt god frulle. Jag jubblade högt när jag insåg att jag var sugen på kaffe. Brukar alltid märka att jag är sjuk när jag inte är sugen på det på morgonen och har inte druckit sen måndags. wiie. Sen fick vi en presentation. Wrangler har alltså gått tillbaka i arkivet för att få en massa inspo till deras 70-tals kollektion. Mycket av det dom kommer komma ut till butik med är "gamla" t-shirts som dom förut sålt. Jeansen som kommer andas också 70-tal.

Dom snygga modellerna, jag provade först den vänstra modellen på jeans men bestämde mig i slutändan att ta dom till höger (dom är utsvängda vilket man kanske inte ser på den här bilden). Vet fortfarande inte om jag gjorde rätt val så kanske får haffa som till vänster också.

Snodde en bild av Vendela på mig och Josse.

Avslutar med en bild på Josse nu (mycket bilder på henne haha som vanligt då vi sitter ihop) och fina Elin, som nyss flyttat till Stockholm, så kul!!

Hade iallfall en super trevlig morgon och lovar att fota plaggen så snart vi fått hem dom (utom jeansen tog jag en randig t-shirt som kommer bli så snygg i sommar). Nej nu ska jag försöka få i mig lite lunch också. Brukar ju köra lunch framför datorn så jag hinner blogga men idag hann jag inte köpa något så får springa iväg nu.

PS. Kollektionen kommer först släppas hos Carlings så håll utkik där

Gillar

Kommentarer