Produktiva dagar

Innehåller affiliate-länkaroutfits 2020

skor - här (klick)/ klänning - här (klick)

Just nu sitter jag i badet och jobbar. Jag bokade av alla mina måsten idag då jag känner att jag ligger efter med jobb som innefattar att sitta framför en dator. Då jag hade ett fullspäckat schema igår så hade jag varken tid att kolla mail eller kika in här för den delen.Ni var många som frågade om min klänning, den är från ASOS och deras gravidkollektion. Jag köper ju sällan just gravidkläder men just Asos kan jag tipsa om för deras är riktigt snygga. Denna kommer jag ju exempelvis fortsätta ha med eller utan mage.

Juste, igår släppte vi ju i vanlig ordning ett nytt poddavsnitt, men ni får ej missa detta! Vi löste nämligen ett otrohetsdrama. Riktigt tråkigt men glad att sanningen kom fram. Vi pratar även mer om inskolningen och var min 2020challenge egentligen var denna månad.

Igår kläckte även min pojkvän en så jävla rolig idé som jag genast vill se till att börja jobba på!! HELT UNDERBART TAGGAD är jag.

Såhär ser det alltså ut i skrivande stund. Ska strax hoppa ur badet, smörja in mig och sen fortsätta jobba.

Men innan jag gör det så bjuder jag på 3 bilder från igår. Toddan trivs super bra än så länge på dagis och springer fram såfort han ser grinden dit /
Jag åt semmelgröten på Pom&Flora och säger bar omajgad va god den var /
Kenza
släpper typ den finaste barnkollektionen jag sett för Kuling, finns på Bayshop för er som undrar. Jag har beställt hem precis allt

Gillar

Kommentarer

nicolinaloof
nicolinaloof,
Ditt hår!! Blir så sugen på att klippa den längden när jag ser dig. Du sjukt snygg i det!
nouw.com/nicolinaloof
sofiahagberg
sofiahagberg,
Så himla fin du är!
nouw.com/sofiahagberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229