Projekt på G

outfits 2020

Hej gullisar, känns svårt att hitta motivation till att blogga när typ det enda man gör är att vara hemma, ibland klä upp sig för att fota content osv.

Jag tog iallafall ett roligt beslut i veckan, att genomföra en grej jag jobbat med sen innan årsskiftet. Jag hade tänkt lägga allt på paus i och med Corona osv. Men kände att det är nog tråkigt allt som sker just nu, jag vill inte att det ska påverka mer än vad det redan gör. Nu är vi iförsig inte ens halvvägs och mycket som måste fixas men håller tummarna att allt går som planerat så ni får ta del av det snart!!

Skor - Nelly (säkert länkat dom förut så kika under outfits 2020) / klänning - något som ej kommer släppas / solisar - kommono

Såhär såg jag iallafall ut igår när jag åkte in till stan för att leta present till B och mötte även upp några vänner för lunch och fota. Eller ja snarare en fika, fick en riktig craving på grönt så tog både en avokado macka och deras gröna juice.

Som ni ser, väldigt mycket grönt! Detta är alltså på Diplomats café. Vi kunde sitta utomhus och njuta av solen också, riktigt 10 poängs eftermiddag.

Nu: tortellini till middag! Imorgon har jag en heldag med jobb och på kvällen får vi gäster och på lördag fyller B år! Ska bli en riktigt trevlig helg faktiskt! Längtar

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Spännande 😍😍😍 snygg du är!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
HannisHansson
HannisHansson,
Spännande 😍
nouw.com/hannishansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229