rabattkod på Sanne Alexandra, bloppis och parmiddag

Kavaj - länk/ Byxor - länk

Jag är kär i det här setet från Sanne Alexandra, bar det förra veckan på ett event till ett par sneakers men nästa gång blir det med ett par höga klackar och med större urringning. Så snyggt! Använder ni LOVISAWALLIN20 får ni 20 % på ett helt köpt på alla produkter från hemsidan. Ni hittar dom HÄR. Jag har ju typ halva hennes kollektion hemma. Kul att en tjejkompis samma kväll sa att hon tyckte jag var lik Sanne haha, inget jag ser själv men var lite roligt.

vad händer idag då? Jag gick upp stört tidigt och körde ett indoor running pass på sats. Tyckte ändå det var bra och skönt med ett kortare pass på morgonen. Jag känner mig lite halv sjuk men orkar inte det just nu så kommer försöka äta bra och träna lugnt så det iallafall inte blir värre. Såhär ser iallafall veckans planer ut:

Tisdag: Fota med Josse, möten, förbereda samarbeten, börja rensa ut inför bloppis den 21 maj (mer om det sen)
Onsdag: Jobb sen en lunch med Minuty på Lydmar, så jäkla taggad på det! På kvällen ska jag nog träna med Demi
Torsdag: Möten, Grit Cardio vid 12-tiden, på kvällen åker B iväg så då ska jag se till att börja packa lite. Vi flyttar ju 13 maj
Fredag: ska väl träna denna dag också, jobba och senare på kvällen ska vi fira Oline som fyllt år. Första middagen med allas respektive så ska bli kul att se hur dom kommer överens (eller inte alls...haha skoja)
Lördag: Sovaaa och tagga till för Aussie reunion.Vi ska käka middag hemma hos mig innan vi drar ut. Såg igår att en killkompis också har fest den kvällen så vi kanske drar förbi där en snabbis innan
Söndag: Vill inte göra någonting haha

Gillar

Kommentarer