Rapide for Brows - launching cosmetics

Dukingen

Åh jag vill ha en sån där mysig lurvboll till höger (som om ni skulle tro att jag pratade om mig själv haha). Synd att B hatar den rasen :(

pressfrukost för Rapide for Brows nya och egna märke.

Kom alltså precis innanför dörren (nästan, hunnit äta bakad sötpotatis som min B gjort klart). Dagen har varit så rolig, men så stressig.. De två bästa grejerna med idag var iallafall att 1. fått träffa Louise hela två gånger idag <3> 2. Gått på två riktigt bra events inriktade på bryn.Dagens mindre två bra är nog 1. Jag har nog halvt jobbat ihjäl mig idag, haft en stor grop i halsen för att hinna allt 2. Jag är så himla trött men måste fixa med packningen när allt jag egentligen vill göra är att pussa på min trygga punkt.

Börjar med frukosten som jag var på imorse, så himla bra uppstyrt och älskade dukningen! Vi var alltså på plats för att få höra mer om nylanseringen för Rapide for Brows sminkserie. Ni som inte vet vilka dom är sedan innan så kan jag berätta att dom har öppnat upp några såkallade Brow bars runt omkring Stockholm (blandannat Täby centrum) Där dom trådar och formar ögonbryn. Jag har gått förbi i täby några gånger men varit för feg för att prova, något som jag nu ångrar, detta kommer bli min nya vana. Jag har typ aldrig varit så mycket för bryn men blev galet taggad på att satsa nu efter jag fick höra om deras nya produkter. Dom har verkligen tänkt på allt! Jag tänkte i ett annat inlägg visa upp vad jag fick med mig hem men nu måste jag packa klart!

Tack till er tjejer på Bindefeld och Rapide for brows att jag fick komma!

Gillar

Kommentarer