RECAP husrenoveringen

Renoveringen 2017-2018

Ni är många som på senaste frågat om huset,renoveringen och en housetour. Det kommer jag lovar! men jag tänkte samtidigt passa på att berätta att även om det inte är dom bästa vloggarna (ha i tanke att jag redigerat dom själv haha) så har jag vloggat en del från huset. Länkar alla videos nedan i ordning från att vi köper, tills att vi renoverar,flyttar in och svarar på frågor angående renoveringen, sen även en liten housetour.

Sen har ni även kategorin renoveringen 2017-2018 (klick) där jag uppdaterat lite :) Ni hittar också mer om huset just i inredning's kategorin (klick)

I sommar blir det att fixa utsidan och då lovas lite bättre vloggar haha. Det är så kul att ni är så många som uppskattar såna här inlägg så ska bli bättre på just inredning/husrenoveringsinlägg

PUSS nu ska jag äta frulle

Gillar

Kommentarer

Isabelle
Isabelle,
Kul att se! Coolt och modigt av er att ta er an ett så stort projekt. Är Buster i branschen eller kan en vanlig dödlig köra av samma sak? Men alltså, 80 dörrar!? Vad sjuttton gjorde ni av alla dom 😂 En annan nördig fråga, hur behandlade du golvet? Tänker på klippet där du står och rollar och sen moppar?
Johanna
Johanna,
Vart är settet och kepsen ifrån??? Älskar din stil!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229