Recept på världens godaste vegetariska tacos

Effektiv fredag. Hann med pressfrukost imorse (mer om den imorgon), satt med jobb under hela förmidagen innan jag sprang iväg på ett spinningpass och nu har jag precis stängt ner datorn. Så glad att jag jobbade hemifrån helt ostört idag! fått så jäkla mycket gjort. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och vid 8 ska vi möta upp lite kompisar på Sturehof innan vi drar till Kasai. Medan jag hoppar in i duschen får ni njuta av ett superbra middagstips till helgen. Så glad att B fått upp intresset för matlagning och slänger ihop det här till mig såfort jag ber om det. Det är iallafall veggotacos som ni såg i rubriken.

Det du egentligen behöver är: Tortillabröd, salladsblad osv. som ni brukar vilja ha när ni äter tacos men istället för kött friterar ni fetaost med cornflakes!! Ni hör ju.

såhär gör ni:
skär upp fetaosten i stora bitar, doppa bitarna i mjöl, sedan uppvispat ägg och tillslut i krossade cornflakes sen är det bara att fritera. Vi brukar ha i dom ca. 3 minuter

Tillsidan av serverar du en jävligt god guacamole men glöm inte att skiva lite silverlök som blandas med svartabönor och en massa lime så jäkla gott till. Vi brukar även mjuksteka grönsaker att ha på. Nu kurrar magen förfullt haha men ni måste testa det här i helgen!

Hörs imorgon babes, PUSS!

Gillar

Kommentarer