Rensat och hur min nya garderob blev

Jag har blivit ännu mer besatt av att rensa än vad jag varit innan. Men såhär var det sist jag var gravid med T också. Jag vill bara att allt ska vara perfekt när andra T kommer (yes namnet vi valt börjar också på T haha). Jag vill att allt ska vara rensat, städat och harmoniskt. Gissar att jag kommer göra en sån här rensning minst 10 gånger till innan bebisen kommer.

Såhär blev iallafall resultatet, det sköna är att jag inte behöver röra den här garderoben då det mesta är jeans jag ändå inte kan ha nu och tjocktröjor som också förmodligen är för små för magen haha.

För er som följer mig på YT vet ni ju att vi byggt om min WIC till ett gästrum/ haulrum (alltså där jag spelar in mina hauls haha) så vi behövde komma på en ny lösning för alla kläder och det var att bygga in våra befintliga garderober och köra en typ av garderob bakom. Vi kunde ändå inte använda den utan då vi har snetak. Och såhär ser då väggen ut (bakom den döljer sig alla mina skor och kläder)

Som ni ser så öppnar man i mitten och voilà. Jag älskar detta mer än en WIC. Jag gillar ju inte att man ser saker hänga framme vilket man verkligen gör i en walk in closet haha

Nu är vi inte riktigt klara här inne utan ska upp fler hyllor för skor, krockar för väskor osv. Men jag kan iallafall ha det mesta av mina kläder här inne. Så har jag en klädstång i gästrummet med ”aktuella” kläder för samarbeten och ihopsatta outfits.

Sån tillfredställelse. Nu ska bara en heltäckningsmatta ta plats i sovrummet och så ska vi göra klart badrummet sen bor vi fan i vårat dröm hus. Jag vill aldrig flytta (tyvärr kommer vi göra det men ni fattar). Det här huset har allt jag vill ha. Lagom storlek, bra förvaring, konstant sol, avskiljt från grannar då den ligger högt upp på ett berg. Ja, det blir svårt att hitta något som slår detta.

Kan också slänga in en halvdålig bild men såhär blev övervåningen när vi ”lyfte upp” hela vardagsrummet. Det ser alltså exakt ut som det gjorde på nedervåningen men soffan passade så mycket bättre här uppe

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Det blev så så SNYGGT!!
nouw.com/johannagrahn
Mammatillthea
Mammatillthea,
Det blev såå bra!! 🤩
nouw.com/mammatillthea
josefinelouise
josefinelouise,
varför kommer ni flytta om ni inte vill eller va?
jag är också besatt av att rensa! helt galet skön känsla att ha rent och ordning i alla lådor, älskar det! 😃
nouw.com/josefinelouise
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Det blev ju så bra!!!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
ellenholmberg
ellenholmberg,
Men vad fint det blev💘 vad duktig du är!!
nouw.com/ellenholmberg
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Det blev ju jättefint, ordning och reda 😍
nouw.com/oliwiamichalak
mariececilia
mariececilia,
Grymt bra jobbat! Tänk om man hade den karaktären och orka fixa det så!
nouw.com/mariececilia
Malin
,
Vi velade också mellan dubbelsäng och ståbräda men slutade med en dubbelvagn. Bästa köpet! Så smidigt och när man har bråttom till förskolan kan bägge sitta i vagnen. Vi köpte babyjogger city gt double, så sjukt smidig och blir platt som en pannkaka när man fäller ihop den med ett ryck.