Revelista

Topp från Ivyrevel, ni hittar den här, hur trist att jag tappade chokern till? Nu har jag bara kvar tröjan liksom haha. Blir så slarvig när jag är stressad.

Söndag idag, så skönt att inte gå ut på krogen på en hel helg.. Skulle egentligen följt med tjejerna till Hardwell igår men pizza och mello lockade mer haha.
Imorgon kommer jag förmodligen droppa den "stora" hemligheten, så jäkla taggad på att få berätta för er och mina vänner (mina närmsta vet redan om det här). Men det kommer ske en stor förändring i våra liv, kan ni gissa vad det är? Hur jobbig är jag som pikar hela tiden haha men vill så gärna berätta.

Juste som ni redan vet har jag ju ett litet samarbete med Ivyrevel just nu där jag promotar deras nya vårkollektion som kom ut förra söndagen. Ni har ju redan WALLIN20 för att få 20 % MEN idag (söndag) gäller WALLIN25 från söndag 12:00- måndag 12:00 och då får ni alltså hela 25 % Gäller allt på hela hemsidan och även rean (ja ni hörde rätt!). Jag själv älskar deras kläder och funderar på att klicka hem deras rosa oversize skinnjacka.

Nu ska jag strax hoppa upp ur sängen, vid 11 ska jag iväg till Be Core för ett megaformer pass


(Detta inlägg är i samarbete med Ivy Revel)

Gillar

Kommentarer