Routins

Jag lever, har bara haft väldigt mycket idag och just nu är jag i lägenheten och total multitaskar.hänger upp tvätt, tvättar, målar, förbereder matlådor osv. Så ni får först matschemat imorgon, hoppas det är OK. Istället jag har sett till att skriva ned mina simpla rutiner innan en utgång, scrolla ned för att ta del utav det.

Jag har aldrig varit speciellt ”sminkintresserad”. Sure jag sminkar mig liksom men att testa nya produkter och sitta timmar och sminka sig kanske inte är min starka sida, som tur är har jag min kära mamma som konstant proppar på mig massa produkter som jag får testa haha men oftast så är det faktiskt mina rutiner hur jag fixar mig step by step som är viktigast för mig när jag ska ut på en partykväll så jag tänkte dela med mig om hur det ser ut en timme innan jag ska iväg på något.

- Jag börjar alltid med att duscha och tvätta håret, när jag sedan har fönat håret det så sätter jag upp spolar i håret (inte allt hår). Att använda sig av spolar är ett tips till er som har svårt att få volym (detta gör jag dock så jag hinner ha i spolarna minst 2 timmar annars ger det inget resultat)

- När spolarna sitter tar jag på primer och därefter foundation och sist concealer, gillar att vara ljusare runt ögonen och min concealer är ljusare än min foundation.

- Medan jag låter foundationen ”torka/gå in i huden” så lockar jag håret som inte är uppsatt i spolar. Jag sätter alltså som ni ser på bilden bara upp halva håret i spolar.

- Därefter kör jag på resten av sminket vilket oftast är puder, rouge, highlighter, ögonskugga och mascara. Jag har rätt mörka ögonbryn själv så fixar aldrig dom och sen är jag väl inte bäst på att skugga ögonen osv. så sätter enbart på liite brun ögonskugga och highlightar precis under ögonbrynen

Sen tar jag ut spolarna och voliá så är jag klar.

Gillar

Kommentarer