så underbart

innehåller adlinks

kimono (men ljusare) - Klick / skor - klick

Precis som rubriken låter, fyfan va underbart det är i Stockholm idag. Hela jag vill bara ut i solen. Det här får mig att längta till Landet, alla sommarresor som ska bokas och att sitta på vår terass och dricka vin i kvällssolen (så lyxigt att vi har sol från att den går upp till att den går ner).

På tal om att ta sig ut i solen, nu ska jag dra på AW. Ibland får man unna sig korta arbetsdagar. Oftast är det enda jag tänker och gör jobb men när det är bra väder släpper jag det helt. Antar att jag är som lyckligast då.

Juste fått lite frågor om mitt hår, jag slingar det hemma själv med Schwarzkopf Blonde, super enkelt och resultatet blir så bra. Ni hittar färgen jag använder här. På bilderna ovan är jag precis nyslingad men denna gång la jag i större delen av håret vilket gör att det kanske inte ser så slingat ut. (reklam för Schwarzkopf)

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilken snygg outfit 😊
nouw.com/sofialissmyr
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
isabelw
isabelw,
Så jäkla ballt matchat med kimonon och bootsen!
nouw.com/isabelw
ayyah
ayyah,
Vilken snygg kimono!
nouw.com/ayyah
Linneastridh
Linneastridh,
Vilket filter använder du på dina bilder?? alltid såå fin ✨ kram!!
nouw.com/linneastridh
lovisawallin
lovisawallin ,
Använder lite olika appar men alltid Filterra, Snapseed och Facetune <3
nouw.com/lovisawallin
Tova
,
Hej, jag måste bara fråga, hur lyckades du träffa en sån underbar pojke som den du har? Tycker jag har gått igen ett tusental men lyckas aldrig tuppnå de du beskriver. Kan inte du göra ett inlägg om dig och din pojkvän med mer detaljer?
pussar Tove