Sammanfattar mina senaste dygn

Eftersom jag mestadels bjudit på dåliga selfies på senaste tänkte jag göra en snabb recap till er från mina senaste dagarna. Börjar med denna outfit, ni var många som fråga vart den var ifrån och kan säga att hela är Madlady. Vi körde ett samarbete på instagram för första gången men älskade verkligen alla plagg!!

Jag var på en frukost event tillsammans med L’oreal och Vitamin Well. Dock hade jag med T och han var lite för vild för en mysig frulle så fick smita iväg

Haha hur bilderna jag inte lägger ut på IG ser ut haha här gjorde jag mig redo för tjejkväll. Det var jag och mina äldsta bästisar. Vi åt sushi från Foodora och pratade skit i mer än 6 timmar

Spelade in lite samarbeten medan den här gulliga apan låg och sov. Bredvid har ni hans nya ’snuttefilt’. Den är ifrån Babyland så ska köpa på mig ett gäng ifall han skulle tappa sin.

Ps. Hans set är ifrån HM

Har kört Heat By Sophie för första gången. Om ni följer mig på instagram så vet ni att jag älskade det. Längtar efter att boka in nästa besök.

Todd och apan igen, så jävla gölliga!!!

Såhär såg jag ut på fredagen som bestod av: läkarbesök, lunchmöte på Nyko och fotade med Gertrude. Egentligen var de en bra dag men hade sovit alldeles för lite och såfort lunchen var klar så blev allt bara så jävla jobbigt.. men lyckades iallafall ta några bilder med en tapper Gertrude som höll humöret och mitt humör uppe haha

Trots en väldigt trött Lovisa så bytte jag om för att åka in till stan. Min favorit Bisse höll ett event med Canvas på Art. Det var ett jäkligt trevligt event så jag är ju så glad att jag gick.

Två av mina bordsdamer

Byxor - stylein / kappa - Sanne Alexandra / Stickad tröja - Gina Tricot

Idag har jag varit på brunch med ett gäng härliga tjejer, både gamla vänner, nya vänner och några jag träffa för första gången. Vi hade väldigt trevligt vill jag säga.

Vi åt på Hillenberg, deras eggs Benedict och kantarell toast var jävligt god!!!

How happy att min älskling är hemma!!!!!!
Det var det mesta jag hunnit med som jag fotat åt er den här veckan.

Nu är det dags att spela in podd ( ska bara äta upp frukosten), sen hem och köra lite klassisk söndags tvätt och städ :)

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
SÅ KUL OCH SÅ FIN😍😍
nouw.com/ellenholmberg
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Ser ut som ett par härliga dygn!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
Linda,
Vilken liten sömntuta, så söt!
lhsmaskiner.se/
Hanna
,
Vart är den där grå koppen ifrån? 😍
lovisawallin
lovisawallin ,
VIPP heter märket 😊
nouw.com/lovisawallin