Sandhamn, barndomsminnen och jag ska inte ta dig för givet

I lördags tog vi som sagt båten ut till Sandhamn. Det var jag, Hanna, Josse, Sandström, B, Waclaw och Olivia

Jag älskar sandhamn, när jag var mindre så åkte jag och min familj alltid vår båt dit, så bodde vi där några veckor. Mysigaste var på morgonen, då sprang vi bort till deras bageri och köpte med färska frallor och bullar som vi sen åt på båten. Jag älskar barndomsminnen man blir varm av och det här är ett sånt.

Tycker om dessa tjejer. Josse till vänster och Hanna till höger. Såg att många frågade efter min blus, den är ifrån Nelly och ni hittar den här(klick!), jag har en storlek 38 men vill ni hasa ner den på axlarna som jag så skulle jag rekommendera en storlek större. Hanna lånade en rosa tröja från mig, den är gammal så finns tyvärr inte kvar längre.

Det var rätt lugnt på Sandhamn vilket var rätt skönt så vi hann strosa omkring innan middagen vid alla båtar (och såklart ta 1000 bilder, blir förvånad hur mycket tålamod dessa boys har som pallar, mest cred till B)

Vet du hur mycket jag älskar dig? Även om det kanske inte alltid känns så uppskattar jag allt du gör för oss, jag uppskattar även att du gör allt och då menar jag verkligen allt du gör för mig. Jag ska lära mig att inte ta det för givet. En av B's finaste egenskaper är nog att han inte är självisk för fem öre, han prioriterar i 90 % av fallen mina synpunkter.

Sandhamn har ju några restauranger men jag måste säga att Monrad's är min favorit. Den är lätt trevligast att sitta och avnjuta en middag på

Waclaw som jag känt några år och hans flickvän Olivia

Efter middagen köpte vi mjukglass (kan man någonsin få nog?!?) och så gick vi till Fläskberget för att kolla på solnedgången, tackar Sandström för det. Det var så himla fint! Blev alldeles pirrigt fnittrig och glad av att vara där uppe med människor jag tycker om. Har i övrigt inte skrattat så mycket som i helgen på ett bra tag.

Såhär såg det ut efter bara 5 minuter uppe på berget

Idag väntar jobb, prommis med Josse och sen ska jag göra en haul på instagram. Ska försöka packa klart inför Frankrike nu också. Vi har hyrt ett fett hus över helgen så vill ha med mig många looks man kan plåta av haha

Gillar

Kommentarer