Sanningen bakom graviditeten och veckans planer

Hej mina fina läsare, vaknade imorse och läste en kommentar jag fått av en tjej som är i vecka 8 som mår dåligt och inte känner sig som sig själv i sin graviditet. Kände bara att det är viktigt för mig att förklara för er att jag också har riktigt jobbiga dagar.Inte för att tala om vissa dagar jag har ont, som i lördags. Kunde knappt göra någonting och var på så otroligt dåligt humör.

Men vissa andra dagar, där jag ändå mår bra i kroppen så orkar jag absolut inte ens anstränga mig för att känna mig snygg.. typ som idag.. Mitt hår är fruktansvärt fettigt, jag har fått på mig ett par jeans (som jag knäppt tackvare en gummisnodd), en skjorta som ser ut att vara 6 år gammal, det kan det iförsig mycket möjligtvis vara också.. smink kan ni fetglömma att jag orkar med då.. Ja jag ser helt enkelt inte as bra ut idag, långt ifrån lika snygg som på min senaste instagrambild och inget gravidglow för den delen heller haha. Dock är det så viktigt för mig att vissa dagar göra mig lite extra snygg, tänka extra vad jag ska ha på mig. Detta för min egen skull, så man får tillbaka lite självförtroende.

Så egentligen kort, jag har vissa dagar jag njuter av graviditeten till 100 %, andra dagar 0 %, sen försöker jag vara så öppen som möjligt här på bloggen, visa mina riktiga dagar för att ni ska förstå att jag inte alltid ser ut som jag kanske gör på bilder, men det är klart att det är roligare att fota när man känner sig 100 % och inte 0%. Därför delar jag med mig av dessa oretuscherade bilder i en outfit jag kräks på, och stödstrumporna är på... s

SÅÅ världens längsta sidospår, tänkte visa hur veckan ser ut för er


Måndag: Jag har bara jobbar men också hunnit  ett cykling pass klockan 11:30. Ligger nu hemma i soffan och kollar på idol.
Tisdag: PW på morgonen, Föräldrakurs mellan 8-9, sen är det jobb. Klockan 16:00 har bästa Styleport bokat in mig för att fräscha upp mitt hår. Ska även försöka hinna med att fota en outfit!
Onsdag: Träna, jobba osv. sen har min kära mor bokat in mig på en ansiktsbehandling med frans och brynfärg. HUR LYXIGT? Min svärmor fyller även år så gissar att vi ska fira henne på kvällen
Torsdag: Inga planer förutom möten och träning, ska även packa inför en liten getaway på fredag
Fredag: Frukost på Diplomat tillsammans med DAY för att plocka lite kläder till FW som är veckan därpå. Sen ska jag och Hanna kidnappa Anna, hon har ingen aning vart vi ska utom att vi är borta till på söndag och jag kan bara säga FYFAN va mysigt vi kommer ha det.
Lördag-söndag: kommer vi tre alltså befinna oss på hemlig plats och njuta av helgen till 100%

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Spännande med helgen vart ni ska!😍😍
nouw.com/faronsson
Mia
,
är så imponerad av att du orkar va så social under din graviditet! är avundsjuk.. är i v30 o orkar kanppt göra nått efter jag slutat jobbet, tack för att du delar med dig av mindre bra dagar! kram
gcamillas
gcamillas,
Härligt inlägg att få ta del av 😊
nouw.com/gcamillas
Linnea
,
du är fin precis som du är. och så otroligt fin i den outfiten! 😻
isabylund
isabylund,
Hoppas inte Anna läser din blogg, hehe 😉
nouw.com/isabylund