Senaste bilderna från min mobil

Lite blandade bilder från min vecka, eller snarare från min torsdag och fredag., har helt glömt att fota i veckan. I torsdags var iallafall jag och B bjudna till några vänner för middag. Där drack vi bubbel och åt pasta carbonara. Varit sugen på det länge så blev väldigt glad när jag kände lukten av de när vi kom dit (hungrig tjej haha)
Absolut hela veckan har bestått utav kvälls- och morgonbad. På så sätt är de ju bra att det är varmt, så man får bada extra mycket ;)
Jag har planerat Palma med Hanna. Vi har hunnit med en hel del med bara 1 års vänskap men det här blir vår första resa ihop som inte är i jobb/event syfte. Eftersom jag känner oss båda kommer vi ju självklart jobba från Palma. Men mer i fokus på att ta fina bilder, jag kommer inte ens öppna min mail faktiskt.
Min fredagskväll var väldigt mysig. Fotade med Stella och avrundade med en middag hos B’a Familj med lite grillat och till efterrätt lite vattenmelon. Alltaå vattenmelon sommarprat i kylen måste ju vara det absolut godaste som finns
Stella (alltså fotografen jag fotade med) frågade hur jag mådde när vi fotade, jag sa ”idag är jag super gravid”. Hon såg lite fundersam ut men jag förklarade att vissa dagar är magen rätt liten och känns knappt men när vi fotade var jag varm, magen var stor (ja ni ser ju på bilden ovan) och tuttarna ömmade. Så vissa dagar är man super gravid och andra inte alls haha
BST från när vi fotade!! bilderna blev SÅ feta!!!

Tröja - Klick (reklamlänk) - skor - Mou boots (summer edition)

Nu ska vi åka till landet. Väskorna är packade ochjag längtar efter att få sätta mig i båten och njuta av några mackor från Gateau.

Vi hörs senare älsklingar.

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Åh vad fina bilder, du är verkligen så vacker!
nouw.com/andreatherese
felicianelen
felicianelen,
shit vad snygg du är!!!
nouw.com/felicianelen
sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Vacker! Vart har du köpt tröjan?
nouw.com/sarahceciliacollin
lovisawallin
lovisawallin ,
Har länkat den i inlägget
nouw.com/lovisawallin