September förra året

God morgon mina hjärtan, hur mår ni? Jag håller fan på att bli sjuk, trodde typ inte man kunde bli sjuk under graviditeten men har ont i hals och huvud... SUCK har absolut inte tid eller lust att ligga hemma och dö..

Låg iallafall och funderade igår på hur mitt liv var annorlunda för 1 år sen, eller ja kanske inte så annorlunda men påväg att bli, så jag gick igenom september bara för att se hur jag såg ut osv. alltid lika kul att kolla tillbaka. Vi börjar med Fashionweek som avslutades i början på september. Det inhandlades Chanelväskor, gick på visningar och såklart en massa fester. Jag älskade denna Gula kappa jag lånade av Riverisland, så ledsen att jag lämnade tillbaka den, borde verkligen behållt den, den var så perfekt i passform och allt.

Lånade den även i rosa ;) Hängde på mycket trevliga events i september månad, bland annat ett som fina @gertrudes bjöd in till..Vi ser så små och oskyldiga ut.

Hängde med donnan ovan, älskade min outfit. Toppen har jag kvar men byxorna har jag lämnat tillbaka (dom var ifrån DAY), ska maila Tess och fråga om dom finns kvar i deras showroom

Fotade kampanjbilder för Thernlunds // En ny väska fick flytta in i min (och mammas hehe) garderob

innan/efter jag tog steget och gick till att bli korthårig.

Åh mitt långa hår, jag kände mig faktiskt snyggare i långt hår, eller snarare snyggare när jag var ofixad så vet inte om jag ska våga växa ut det igen.

Testade på Night fight och ÄLSKADE det, kanske ska börja igen efter graviditeten

Spelade in en kampanjfilm i samarbete med Gina tricot, dock syntes man ju inte hahah

Hehe den stora skillnaden är nog att jag inte får i mig ca. 10 hotshots per helg. Fan va jag saknar hotshots och sturehof!! Tror bilden är ifrån Anna eller Hannas blogg.

Drog på en tripp med WISP och Resia till Spanien. Här var jag dock gravid, i vecka 5 om jag minns rätt. Jag hade inte hunnit göra abort innan resan och kämpande fortfarande med tankarna om jag skulle behålla eller ej så skippade alkoholen hela veckan.. Jag kan inte hjälpa att undra hur livet hade varit om jag valt annorlunda.. Men vi hade en super härlig resa. Åt massa god mat, tränade en hel del och fotade magiska bilder tillsammans med Lisa Höök.

Det var min september förra året alltså. Vet inte om det varit mer händelserikt i år utan tagit det väldigt lugnt och istället fokuserat på renovering av hus, fix av barnrum och en graviditet haha.

Nu ska jag hälla upp en stor kopp te och hoppas på att det här jävla halsontet släpper

Gillar

Kommentarer

byelinnilsson
byelinnilsson,
Din blogg är verkligen så insirerande!!! & you look stunning!!!
nouw.com/byelinnilsson
lovisawallin
lovisawallin ,
Blir så glad!! Tack fina
nouw.com/lovisawallin
Stavreski
Stavreski,
SÅ inspirerande blogg, vilka bilder!! Kul att läsa.
nouw.com/stavreski
Cia
,
Tycker att de är fint att du skriver så ”normalt” om abort. De är enligt mig ett ämne som behöver pratas mer öppet om. Jag själv gjorde en som 21åring i samband me att min dåvarande kille dumpade mig. Idag har jag jordens finaste lilla son på 8 månader. Livet är helt fantastiskt, även om de inte blir som man tänkt sig!
lovisawallin
lovisawallin ,
Glad jag blir att höra det! Skämdes sjukt nog till en början men sen jag skrev om det på bloggen känner jag inge skam utan snarare att det är en självklarhet och ska vara lätt att prata om! kram
nouw.com/lovisawallin
josefinelouise
josefinelouise,
Vilka fina bilder, och håller med ovanstående, så naturligt du skriver om abort. De känns så tabu tills man börjar prata med sina vänner så är det mååånga som har gjort de ändå..
nouw.com/josefinelouise
lovisawallin
lovisawallin ,
Förstår inte varför man ska skämmas över det, alla kan göra misstag och att göra abort borde absolut inte vara tabu, snarare någoting bra för oss som kanske fått oönskade graviditeter
nouw.com/lovisawallin
Lisa
,
Du är för snygg, gravid som icke gravid 😉 Kan du inte berätta lite mer om hur du mådde i den första trimestern och hur tankarna gick då? Jag själv är gravid i 6e veckan och allt känns underbart men skrämmande!!
lovisawallin
lovisawallin ,
Det kommer mer i en vlogg men kan säga att jag mådde som sämst mellan vecka 6-19. Kräktes, mådde illa, kämpande med konstant huvudvärk. Nu är det egentligen "bara" åderbråcken som gör ont, resten har släppt! Men passa på att njuta även om du ibland kommer må sämre, jag kommer verkligen sakna att vara gravid <3 all lycka till dig! kram
nouw.com/lovisawallin
amandaberggren
amandaberggren,
Jonna
,
Jag är såååå avis På ditt korta hår. Jag har också kort men det ser så mycket tjusigare ut på dig. Och om jag skulle få välja så: keep it short!! Det är så mycket mer frisyr tycker jag 😍
lovisawallin
lovisawallin ,
Åh tack va glad jag blir!! Om det kommer hjälpa så släpper jag snart en vlogg där jag visar hur jag styelar mitt hår, kanske kan hjälpa dig på traven <3 kraam
nouw.com/lovisawallin