Sista från Schweiz och en spännande grej

Okej nu kommer det absolut sista från Schweiz. Vår sista Hike på fredagen innan vi skulle hem. Underbara Lars tog så väl hand om oss i Zermatt och det var även han som tog med oss på hiken

Mitt set är ifrån super härliga Hannah's kollektion och ni hittar byxorna Här, toppen Här och jacka Här (adlinks)

Vi var rätt trötta då vi ändå cyklat i över 2 timmar och sedan smält i oss ost fondue och även en pasta. Ni vet matkoma blandat med att hela kroppen är slut. Men vi tog allt i ett lugnt tempo så det var najs. Hur fin utsikt hade vi inte? Vet att jag säger det hela tiden men har ni inte varit i Schweiz (särskilt Zermatt) så måste ni dit!

Efter vi gått ett tag såg Lars att vi blev törstiga. Alla skrek nästan efter lite bubbel då vi hade druckit på tok för lite sånt på denna resa hehe.

Så vi stannade vid ett mysigt hak (ser ni utsikten?) och här står jag med Hanna, så glad att hon kommit in i mitt liv. Så jordnära och öppen, sen är jag alltid nära till skratt med henne! Tack att du finns.

Skål!!

Och dom här två då? Lovisa och jag har tränat ihop innan och jag och Molly har hälsat på events så vi har inte direkt hängt men så fort vi alla sagt hejdå kände jag att jag inte ville att resan skulle ta slut. Lovisa är den lite busiga och med väldigt bra energi och ja Molly, vet inte men känns som vi är väldigt lika i personligheten.

Ännu mer pauser (läs fotopapper)

Såhär såg det ut överrallt

Fyfan vad det här setet sitter bra!

Det här är typ enda gruppbilden jag har, lite tråkigt men eftersom jag bodde med Hanna blev de mer naturligt att vi fotade tillsammans och inte alla tjejer men även Elin som jobbar på devote var med och ja som ni förstår var vi ett väldigt härligt gäng. Elin är väldigt driven så var kul att prata lite framtidsdrömmar med henne!

Nuuu : typ sova haha, imorgon ska jag förbi två presskontor, träna och sen fira B's mamma som fyller år. På onsdag ska jag göra något väldigt spännande också ;) men det berättar jag mer om imorgon, kan ni gissa?

Gillar

Kommentarer