sleepover med Macadamia Natural Oil

inlägget är i samarbete med Macadamia Natural Oil

hela gänget förutom Lollo B som var tvungen att gå <3 Foto: LISA HÖÖK

Först av allt vill jag bara tacka alla tjejer som kom igår och stort tack till Macadamia som hjälpt mig styra upp detta.
Jag bjöd ju alltså in några av mina vänner till en spadag och sleepover på Downtown camper tillsammans med Macadamia Natural Oil. Det är en hårvårdsserie som jag slaviskt använt sedan januari. Jag kan med handen på hjärtat säga att dessa produkter är mina absoluta favoriter. Mitt hår känns inte bara starkare utan hjälper mig också få volym. Produkterna är naturliga (det står även på förpackningarna att om du är nötallergiker ska du ej ta på schampot om du har sår i händerna), sulfat fritt (löddrar dock fortfarande super bra) & främst så härliga att ha i duschen. Deras Deep repair masque är min favorit och jag uppmanar er alla att testa.

Planen för dagen var iallafall MYS DELUXE, vi började på spat med att ta bilder, snacka skit och bara ta det lugnt
Fina @josefinlavold ,@Systrarnaq , @Josefineeriksson & @gertrudes var såklart på plats!!

Jag och min älskling <3 som jag tycker om dig (trots att du är 4 nyanser brunare än mig haha)

Sist jag var på DP camper så hann vi aldrig besöka spat, ångrar det nu när jag såg hur fint dom har det. Man hade verkligen bra utsikt över Stockholm

Bästa Dani hade kommit hem från Miami och var snyggare än någonsin. Likaså Hanna och Nicole iförsig. Förstår inte att jag har så snygga vänner!!

ja ni ser ju hur fint??

Vid sju-tiden bytte vi alla om till våra PJ's som låg på rummet och gjorde oss redo för middag och tjejsnack i sviten. Jag och min älskling matchade såklart ;)

food

Man var ju inte liite hungrig när maten kom in. Stressat som ett fån hela dagen. Var ju på jobbet från 7 till halv 4, 10 i 4 började jag möta upp alla utanför hotellet och ja, mat var inte prioriterat om man säger så

@alicestenlof , Bianca & Tove matchade i sina blå pyjamaser.

Så mysigt gäng, verkligen så glad att så många kunde komma! Pyjamaserna är ifrån Rayville btw!

När vi alla hade ätit började några bege sig hem men vi var även några som skulle sova kvar. För oss väntade en egen bio och massa snacks så vi traskade ner till entrén. SÅ fett att hotellet faktiskt har en biosalong. Vi var lite oenade om vi skulle kolla skräckfilm eller kärleksfilm men det blev tillslut kärleksfilm, och inte vilken som helst utan The Notebook. haha alla kom ut helt rödgråtna efter men den filmen är ju bara för fin.

Imorse vaknade jag av att solen sken in, sen var det bara att packa ihop för en dag på jobbet. Alla fick med sig lite av produkterna hem och jag hoppas dom kommer gilla dom lika mycket som jag. Det är verkligen viss skillnad på hårprodukter och man märker vilka som har bra kvalitet eller inte. Såklart fungerar ju olika schampon för olika hårtyper men jag kommer fortsätta använda dessa även när vårat samarbete är slut. Ni hittar deras produkter HÄR (klick)

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Oj jäklar! Vilken härlig event, ser ut som drömmen ju! Stora tjejgänget 😃 😃
nouw.com/isabylund
elinbergholm
elinbergholm,
sabinans
sabinans,
så mysigt!! fina ni är 😃
nouw.com/sabinans