Slow monday mornings

Innehåller reklam för mina filter

Hur fint blir det btw inte med mitt everyday filter? Det var många som frågade just hur exempelvis inredningsbilder och matbilder blev med filtret och jag måste säga att det verkligen fungerar till alla bilder. Ni kan köpa det här (klick)

Har en väldigt seg måndag med mycket tråkigt på min to do list. Behöver få tag på människor, besökt kiropraktorn osv. Men har försökt att göra den här måndagen så mysig som det bara går ändå med sköna plagg, god lunch (grillade ostmackor) och roliga poddar.

Senare idag kommer iallafall en ny vlogg ut (super härlig om jag får säga det själv, delar blandannat med mig av receptet på dom nyttiga bananmuffinsen som ni ser på bilden). Dock vill jag också innan jag får kommentarer om det påpeka att mitt jobb ser annorlunda ut än många andras. Jag kanske tvättar och städar ibland när T är på förskolan då jag inte kan klämma in allt jobb mellan 08.30-15:00. Ofta ska vissa samarbeten, vloggar och bilder upp senare tider och då hinner jag liksom inte göra det andra gör efter dom hämtat sina barn på dagis vilket är typ städa,tvätta handla. Så ibland måste jag lägga om dagarna lite men jag tror ni är många som förstår det. Dom flesta dagarna är ju också väldigt fullbokade men jag väljer alltid att vlogga lite lugnare dagar så jag kan ge allt mitt fokus till just vloggen då jag fortfarande är rätt ny och vloggen blir inge bra när jag är stressad med ett fullt jobbschema.
Menmen ville bara säga det, nu ska jag fortsätta jobba. Två timmar kvar innan lillen ska hämtas och jag har mycket kvar att göra

Gillar

Kommentarer

LinaAxmacher
LinaAxmacher,
Jättefint!!!!!!!!
nouw.com/linaaxmacher
Juliaguustafssson
Juliaguustafssson,
Väldigt inspirerande fina bilder !
nouw.com/juliaguustafssson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229