Snälla hjälp mig..

I lördags vaknade jag och B tidigt, vi åkte till huset och fixade men när vi kom tillbaka gjorde vi i ordning en riktigt lördagsfrulle. För mig är det harmoni. En lördagsmorgon med nyheterna i bakgrunden och honom. Vill vakna upp så resten av alla helger i mitt liv.

God morgon alla fina, jag tog en liten paus igår. Först hade jag tänkt fixa ett inlägg till kvällen men när vi väl kom ut till landet och jag redan hållt på typ 1 timme med en vlogg kände jag att jag inte orkade. Ibland kan det vara mer ångest över att skriva ett blogginlägg än vad man tror. Jag har ju inte överdrivet mycket fritid så det gäller att strukturera sina timmar. Fick i alla fall ännu mer ångest när jag kollade igenom mitt gamla instagram flöde. Jag tog så mycket finare bilder förut, la ner så mycket mer tid för att få till det. Jag förstår ju att jag inte har tid att göra det längre men det är lite tråkigt då jag ändå vill inspirera er till annat.

Därför tänkte jag nu be er önska inlägg, vad vill ni att jag skriver mer om? Träning och mat kanske? Vill ni ha en frågestund? Mer vloggar? Pls tell me så det känns som jag gör någon nytta

Gillar

Kommentarer