Sneakpeek på ett nytt samarbete och världens bästa massage

Det här inlägget skulle upp igår kväll men hann somna innan jag postade, eller okej somna hann jag inte men kollade på en film som jag inte kunde slita mig ifrån och sen somnade jag. Split hette den och var väl lite obehaglig men mest väldigt intressant. Tänkte iallafall dela med mig lite av dagen i bilder. Inte dom finaste bilderna meen kände för att dela med mig av dagen.

Jag lunchade på Mahalo med vår inköpschef. Alltså jag älskar Mahalo! Tog deras falafel sallad och en smoothie med banan och hallon om jag minns rätt.
Sen gick jag in på Breakit och såg den tråkiga nyheten att Stockholm Stad bestämt att stänga ned TIptapp? Ett skämt enligt mig, fyfan inte konstigt att inte företag etablerar sig i Sverige, känns som många vill att vi ska stanna upp i utvecklingen. VAD ska jag nu göra med alla paket och allt byggskräp haha vi har ju bannemig inte tid att åka till tippen hela tiden.

Jag fick btw lite frågor om kappan jag hade på mig häromdagen. Den är ifrån Bikbok och är på rea idag så se till att haffa den! Perfekta vinterkappan här (klick!)(reklamlänk)

Igår kväll hann jag även med Massage hos en kille dom heter Edgar som jag hittade via Bookatreat. Han kändes mer som en massagedoktor typ. Även om jag inte haft större problem med ryggen eller så kände jag mig på riktigt 10 kg lättare efter massagen. Alltså förstår inte hur många knutar jag hade, så fick jag även svar på varför jag haft ont bak i vänster rygg och rumpa, bebisen har förmodligen legat mer på vänstersida vilket gjort det tyngre och så har jag spänt mig. Fick en övning med mig hem som jag ska göra.

Påvägen hem lyssnade jag på Nellytalk, en podd jag nog inte i vanliga fall skulle lyssnat på men eftersom jag diggar Matilda som är med ville jag verkligen ge den ett försök, och jag älskade den! riktigt tjejsnack.
Tackade btw ja till att medverka i podden jag pratade om häromdagen, så kul! Är riktigt peppad på det faktiskt!

När jag kom hem igår preppade jag inför månadens samarbete med en helt nyy kund. SÅ jävla pepp på detta samarbete och vad det är för kan ni ju gissa av bilden ovan, men även se senare på min instagram ikväll :))) Älskar att jobba med företag som känns lite extra kul.

När jag kom hem så åt jag middag (gröt med mackor fick det bli då jag kom hem så sent) Insåg att jag liksom bara ätit falafel salladen på hela dagen? inte konstigt att jag hade ont i magen men jag kände ju absolut ingen hungerkänsla. Jaja middagen åt jag tillsammans med B i soffan medan vi kollade på Bytt är Bytt som Henrietta var med i igår, snacka om neeeervkittlande.. Höll på dö i slutet

Bild på magen :) / Hade även fått hem två bud, ena från ACO med en olja för kroppen som kan vara bra för mig just nu och lite gottis från Bloom and Blossom blandannat en nipplekräm, olja till mig och bebis osv. Just nipplekrämen är jag så pepp på, vet att jag kommer få så ont under amningen.

Sen tvättade jag även alla Hoppsans fina presenter och kläder som jag köpt, fått av vänner och fått. Öppnade ett paket från Newbie och titta på dom söta små tofflorna och handskarna iih längtar så till att klä honom!! Provade även på att tvätta med ett tvättmedel jag fått hem som ska vara bra för bebisar med tanke på att det är helt naturligt. Tur det då jag inte hade koll på att man 1. behövde tvätta allt innan lillen har på sig det och 2. inte får använda vanligt tvättmedel då det innehåller så mycket kemikalier osv. Det är ifrån Washlogi och jag älskar det redan efter 2 tvättar. Ni hittar det här (reklamlänk).

SÅ nu ska jag fortsätta jobba, men då vet ni lite vad jag gjorde igår osv. Idag ska jag också till barnmorskan, är riktigt spänd och hoppas han vänt sig i magen nu!! Lovar att uppdatera er

PUSS

Gillar

Kommentarer