Snö kaos och smurf outfit

inlägget innehåller reklamlänkar

Mössa - klick / Kappa - klick / Väskband - klick/ tröja - klick / Jeans - klick

FYFAN hörni, det här vädret är inte okej. Det är lite mysigt i typ 10 minuter men att det fortfarande snöar sen igår liksom.. Bara bita ihop och se till att vara ute så lite som möjligt. Outfiten ovan är från igår, vet inte hur jag tänkte med håliga jeans men snygg var den iallafall.

Jag älskar dessa veganska bandstraps jag fått hem av Gabrielle By P (absolut inte sponsrat). Men tycker dom är så feta. Jag menar att bandet jag har på mig på bilden kostar 500 kr och liknar det från Fendi som går på ca 10 000 sek. Igår vankades det iallafall slumber party hemma hos Daniel Paris. Ni ska få se bilder sen. Ikväll ska jag och några vänner på middag på Vassa Eggen och innan dess ska jag försöka mig på ett träningspass. Wish me luck!

Nu vet ni iallafall dagens planer, vi hörs lite senare!

P&K

Gillar

Kommentarer

rebeccamoller
rebeccamoller,
Älskar kappan! 👌🏻
nouw.com/rebeccamoller
A
,

Som tex ikväll när du ska först träna sen på middag efter en lång jobbdag, hur gör du?! Jag jobbar 8-17 och är glad om jag hinner med ett träningspass. Hur hinner du med allt utan att känna dig sönderstressad? Hur hinner du handla, tvätta, städa osv? Åker du hem i mellan tex jobb och träning eller träning och middag eller har du väska med grejer med dig? Hade varit kul att veta och om du har några tips för att planera sin tid bättre haha! Kram!

lovisawallin
lovisawallin ,
svarar på detta i ett inlägg som kommer snaart <3
nouw.com/lovisawallin
isabylund
isabylund,

Åh vad vårigt det kändes trots vädret! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag kollade ut genom fönstret imorse! 😉

nouw.com/isabylund
johannamsjolin
johannamsjolin,
Emelie JS,
Moa W
,

Hej Lovisa! Var är väskan ifrån?? Så snyggt!!

lovisawallin
lovisawallin ,
Väskan är ifrån Zara men bandet är ifrån Gabrielle by P
nouw.com/lovisawallin
tildabexell
tildabexell,

Sååååå fin!!!

nouw.com/tildabexell
tufwa
tufwa,

ÅH så jäkla snygg outfit!

nouw.com/tufwa