Social media party

Hej hörni, skönt att den här veckan snart är slut haha. Haft på tok för mycket roligheter som hållt på hela veckan så bio med min älskling och en bloggfri kväll känns väldigt lockande nu men först vill jag ju visa er bilder från Social Media gala. Började kvällen hos Louise innan vi mötte upp lite andra tjejer på Broms innan vi tog oss till Galan som höll till på K-märkt.

Jag hade på mig en klänning från Filippa K, väska från YSL och skor från Friis & co.

Så synd att det hann bli mörkt innan vi började fota.. Men klänningen jag hade på mig var såå fin och framförallt skön. Egentligen har den en krage jag inte gillade så jag vek ned den.

Alina, jag och Linn (som för övrigt hade dom snyggaste byxorna på hela festen på sig)

Jag och Fredrika till vänster och snygga Jennifer till höger

Jag hoppas att jag lyckas hitta resten av alla bilder som togs då jag slutade fota efter ett tag. Galan var iallafall jätte rolig, bra prisutdelning och bra tempo på allt, ni vet ibland när saker tar för lång tid och istället blir mer långtråkigt, så var det iallafall inte igår och lokalen var så himla fin(!!) sen var det så kul att träffa alla tjejer. Efter middagen drog jag, Jennifer, Tove och Bianca till Stures och vid halv 3 smet jag och B hem och somnade sött.

När jag är bakfull så kan jag typ inte få fram någonting på bloggen, min hjärna står still och jag blir så okoncentrerad. Minsta lilla grej så tappar jag bort mig och vet inte vad jag ska skriva haha. Nu har jag och B precis druckit varsin milkshake med fries sen måste jag ta tag i det här med städningen. Vi flyttade ju in i lägenheten igår vilket var så sjukt najs men jag måste storstäda hela lägenheten idag vilket jag är sådär sugen på om jag ska vara ärlig.

Gillar

Kommentarer