Some snaps from Rome

Eftersom jag gillar att planera så har jag strukturerat upp lite hur mina Rom inlägg kommer att se ut. Så om ni inte är intresserade kan ni sluta läsa typ nu och bara kolla bilderna haha. Men tänker att jag lägger upp de finaste bilderna i enskilda inlägg men sen gör jag en stor Rom Guide där verkligen hela min helg kommer komma in. Hoppas ni inte tycker det blir allt för tjatigt. Medan jag jobbar på inläggen så får ni lite snaps från vår första dag. Rom är verkligen en fartfylld, smutsig men vacker stad.

Något jag kan tipsa redan om är att akta er för alla "tiggare". Ni kanske ser mannen i rosa skjorta och rosorna bakom mig, ja han bara tryckte på mig rosorna och jag hann knappt blinka innan jag höll i dom, såklart ville han ju ha pengar för detta. Dom är verkligen vidriga på trötta, lite förvirrade turister.

såhär såg nästintill varje gathörn ut. så jäkla charmigt enligt mig

Jag ser lika trött ut som jag var på den här bilden haha, och kanske lite för blek för att ha vitt men ändå packade jag enbart ned vita plagg in min resväska..suck

ÅH nu minns jag inte vilken butik det här var men hur söt var den inte? Dom hade också quiltade sammetsväggar, hur bra kombo?


jag är så fruktansvärt trött nu, flygresan hem igår gick bra men vi kom hem väldigt sent. Kröp ned hos B och bara kände hur mycket jag saknat honom. Ibland blir jag rädd att jag är så kär att jag ska skrämma honom, för jag kan ibland få ryck och bli helt galet kär, får ni också så? Vore skönt att inte vara ensam om det. Nu sitter jag iallafall på kontoret hur mycket det än tog emot imorse. Ska försöka hålla igång så mycket som möjligt idag så efter jobbet blir det träning, sen måste jag köra lite hårinpackning, ansiktsmask och måla naglarna innan jag kan säga god natt, måste också plocka fram någonting att ha på mig för imorgon och torsdag då jag knappt kommer vara hemma för att hinna göra det innan och förbereda massa blogginlägg. Men det blir bra, ser framimot att hinna sitta och gå igenom alla Rom bilder.

Gillar

Kommentarer