Sommarplaner

Alltså jag älskar sommaren. Det är väl dom mest intensiva månaderna på hela året men händer alltid så jäkla mycket kul. Som vanligt har jag några resor inbokade men sen är augusti helt fri vilket är rätt skönt. Jag vill kunna hänga på sandhamn och köra några utgångar där då.

Midsommar: Nu på onsdag och fram till på söndag åker jag och B tillsammans med några vänner till Gotland där vi ska fira midsommar. Kommer nog bli en rätt lugn och skön helg vilket behövs för att ladda batterierna. Har både mycket inplanerat och en hel del jobb att klara av denna sommar.

Min födelsedag: Vi kommer hem på söndagen från Gotland och på tisdagen den 28 juni fyller jag år. Kommer nog behöva jobba en snabbis men tanken är att jag ska möta upp mamma för lite shopping under dagen och sen middag med hela familjen. Resten av veckan spenderas på landet.

Födelsedagsdrink: Helgen samma vecka styr jag och min vän Matilda ihop en drink då vi båda fyller år i slutet av juni. Vi har planerat massvis och det blir en tillställning för våra närmaste vänner men det kommer bli epic.

Italien: Dagen efter vår drink så åker jag och B till Italien. Närmare sagt till Orta. Längtar ihjäl mig efter en vecka med mitt hjärta och i mitt absoluta favorit land. Vi ska äta pizza och strosa längs torgen. Ska självklart fota massvis också.

Roadtrip: Så fort jag och B kommer hem från Italien är det roadtrip med tjejerna som gäller. Vi ska köra rätt spontant och slutdestination är Båstad. Jag skulle vilja stanna vid smögen först och vi ska försöka sätta oss och planera en rutt som går. Ingenting är bokat utan vi kommer få leta hotell längs vägen. Jag och Josse vill tälta en natt haha ska bara övertala resten till det.

Såfort jag är hemma från roadtrippen kommer jag behöva jobba som ett as. Bokstavligen talat. Men har ändå massa att se framemot bl.a. en grym dagsfest, kvällar på Sandhamn och på landet med vänner och eventuellt en resa till Kroatien i slutet av Augsuti.


Gillar

Kommentarer