Startade min dag med..

Den här morgonen startade så bra men lite oplanerad. Igårkväll bestämde nämligen jag och Lollo B att vi skulle träna på Berns med Fashionablefit, dock ville vi köra det tidiga passet och det visade sig vara rörlighet och inte styrka. Fail tänkte jag först men bara efter dom första 5 minuterna insåg jag hur bra det var för min kropp. Jag är så stel eftersom jag aldrig stretchar. Böjer jag liksom på huvudet mot magen så stramar det i hela nacken och att jag ska nå tårna när jag böjer mig ner händer inte. Fick tips på massa bra övningar jag ska göra hemma varje morgon (okej jag ska verkligen försöka). Kanske visar en sen som gjorde så ont samtidigt som den va så skön!

Efter passet åt vi frulle på Berns, Så lyxigt! Älskar upplägget dom har på den här träningen. När vi ätit upp sprang jag upp till ett hotellrum och duschade. Nu ska jag strax springa och köpa lunch till mig och några kollegor. Vankas nämligen lunchmöte. Treevligt värre!

Gillar

Kommentarer

ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Men gud så gott det där ser ut!!
nouw.com/ebbalowenberg
ISA,
Åh men skönt ändå att höra någon mer under 50 som det stramar överallt för! Att sitta på huk också!! Aj i knäna! 😉
isabyl.se
lovisawallin
lovisawallin ,
hahaha eller hur!!
nouw.com/lovisawallin
Sara Martin
,
Sjukt snygga underkläder! Vart kommer de ifrån? 😃 såg nämligen att min favoritbutik Hunkemöller har tag 3 betala för 2 på alla bh:ar nu så kan ju passa på att tipsa om det också! puuuussss https://www.hunkemoller.se/se_sv/bh/alla-bh.html