Ständigt dåligt samvete

Mina fina bönor!!

Hannas Chanel är med så mycket nu på bloggen att man nästan kanske tror att det är min haha men det är det inte!

Jag dricker alltid min kaffe svart, tar hellre en varmchoklad än en latte osv. Hur brukar ni dricka erat kaffe? Kanske någon som har några goda tips till mig därute?


Igår mötte jag upp Hanna och Anna för en kaffe innan jag skulle vidare och träffa några andra tjejkompisar för en AW. Det blev en snabb och stressig kaffe men mysigt att hinna ses en snabbis, vi har bokat middag och eventuellt prommis ikväll igen. Sen ska jag och B hänga lite i huset och bestämma belysning till huset.

Dagarna går verkligen i ett, hinner inte ens blinka och jag kan på något sätt inte inte släppa känslan av att jag typ ständigt har dåligt samvete.. Mitt jobb tar mycket energi just nu (såklart på ett roligt sätt) Men det gör att jag jobbar rätt mycket, sen har jag ju bloggen och alla grejer runtomkring som hör till. Det blir automatiskt att jag prioriterar det eftersom det just är jobb. Men får dåligt samvete för att jag inte varit tillräckligt i huset, inte varit tillräckligt närvarande med B, att jag inte varit hemma så mycket och varit med familjen och när jag väl varit det har jag varit frånvarande då jag tänker på massa annat. Samtidigt som jag aldrig kan tacka nej till dom här roliga grejerna som händer i mitt liv just nu. Kanske låter som I-landsproblem men man vill ju så gärna göra alla nöjda.


Nu ska jag fortsätta jobba innan jag ska förbi Angelica för en spraytan inför imorgon, så taggad!

Gillar

Kommentarer