Startat bolag!

Jacka - klick / Stickad klänning - klick / Skor - klick / Solglasögon - Gucci / Väska - Chanel

Sorry för dom halvkassa bilderna, jag har inte haft orken att retuschera klart dom men ville ju ändå uppdatera er härifrån sjukstugan med den otroligt mysiga looken jag bar förra veckan. Helvitt+beige kan aldrig bli fel, trots att jag är rätt blek och inte super snygg nu så ser det vita bra ut.

Vad gör ni då? Jag jobbar på från soffan som jag gjort dom senaste dygnen. Ska försöka mig på en dusch och kanske piggna på lite senare i eftermiddag. Imorgon vill jag vara frisk så jag kan jobba på som vanligt, känner mig seg i skallen och har dessutom ett samarbete som ska spelas in efter jobbet inför en butiksöppning . Vet att jag lovade er att babyrummet skulle komma upp idag men jag måste tyvärr skjuta på det tills på lördag. Jag har varit för sjuk för att ens orka börja möblera men med lite hjälp från B blir vi klara på lördag.

Apprå på en annan rolig grej, Fick ett mail igår från bolagsverket,nämligen ett registeringsbevis så nu har jag äntligen ett eget företag. Ska bara se till att fixa bankkort och ett schysst faktureringssystem när jag blir frisk så är vi på banan. Känns så sjukt att jag väntat så länge med att starta det här och kört via diverse faktureringstjänster och alltså tagit ut allt som lön istället för att bara låta det ligga och växa. Är sugen på att lägga in ytterligare en växel nu och leverera mer och bättre till er. Gissar att det blir så när man får som en "nystart".

Detta firas med en falafelsallad till lunch, yay!

Gillar

Kommentarer

AnnelieNb
AnnelieNb,
Grattis till dig, bra jobbat😍 & krya på dig!
nouw.com/annelienb
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men GRATTIS! Snacka om milstolpe! KRAM ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
wilmahagsten
wilmahagsten,
Så coolt, grattis!!!
nouw.com/wilmahagsten
gcamillas
gcamillas,
Vad roligt för dig! Grattis 😃
nouw.com/gcamillas
fjannym
fjannym,
SÅ vacker! Och stort grattis 😊
nouw.com/fjannym
anagrius
anagrius,
Wow grattis Lovisa, vad kul!😍
nouw.com/anagrius
madelineingelgard
madelineingelgard,
Så kul, stort grattis!!!!
nouw.com/madelineingelgard