Steamhotel med Ginatricot

Inlägget är i samarbete med Ginatricot

i tisdags efter jobbet (jag vet vem är jag ens som orkar det) tog jag bilen ut till Västerås, Steam Hotel . Jag hamnade inte bara i världens oväder så man inte såg någonting utan även i en jävla massa köer. Jag trodde det skulle ta 45 minuter men fick äta upp det när jag kom fram till hotellet precis innan 18:00. Då svirade jag om snabbt för att fota deras Homewear för att sedan byta om igen till en lite festligare look. Ja det var väldigt stressigt om ni undrar och jag var väldigt avis på dom som varit där sen 12:00 och hunnit med spa och allt där till men det är ju ett samarbete och det var otroligt mysigt att få sova på hotell + äta middag med hela Gina-gänget och tjejerna.

Såhär såg iallafall våra rum ut, Gina hade lagt fram kläder till oss och jag vet inte vad det är men det känns så lyxigt att komma in i ett rum och inte ens behövt packa. Rummen var iallafall som ni ser super coola och sängarna var så sköna. Jag låg och retucherade vlogg till halv 2 på natten och njööt av hur skön sängen var, och täckena så fluffiga

Glittertoppen jag har på mig hittar ni - här (adlink) och byxorna -klick (adlink) // Hoodie - klick / byxor - klick

Vi fick en liten presentation av Ginatricot Exclusive collection och efter det kollade vi på fler grejer och fotade en del ;) Här är fina @gertrudes i en super snygg topp ni hittar här (adlink)

Jag och fina Stina som också bloggar här med Jennifer under @Systrarnaq

När vi fotat klart och fotografen gått hem fortsatte vi ner till restaurangen. Där kom det in mat och en massa efterrätter. Vi tjejer satt och gossipade till klockan 11 när vi insåg att klockan var på tok för mycket (för mig som skulle upp väldigt tidigt dagen efter)

Lite av efterrätterna det bjöds på. Dom jag satt med (mest jag dårå) slukade den till höger på 1 sekund. Den var för god!

Efter matkoma och en så mysig kväll med tjejerna så sprang jag upp till hotellrummet. Först skulle ju B ha kommit men blev för stressigt så jag sov själv. Det var faktiskt väldigt skönt att få bo på hotell själv, mysigt på något sätt. Har ju inte varit själv på jätte länge så var rätt behagligt.

Tack Gina Tricot och Steam Hotel för en underbar kväll!

Gillar

Kommentarer