Stockholm at it's best + veckans planer

Hej hjärtan, hur har er helg varit? Min har varit på tok för bra. Ska nog börja med min helg i bilder igen nu när vintern är över och man gör lite roligare grejer. Som ni vet började jag och Oline lördagen tidigt med en prommis runt djurgården. Så himla mysigt att strosa omkring där med en stor kaffe. Vi hade med Smilla som fick många nya vänner under rundan bl.a. en Sankt Bernhadshund som vägde 100 kg. Dom lekte ett tag innan vi fortsatte promenaden.

Hade ju gärna startat dagen så idag. Men behövde åka med B idag då jag skulle på ett annat projekt utanför stan och han hade ett tidigt möte. Sen har jag en rätt stressig men rolig vecka framför mig. Lägenheten ska nämligen städas och fixas inför visningen nu på söndag! Är verkligen så nervös.

Måndag: Hinna träna på lunchen, hämta ut paket och fota min hårvårdsrutin som några efterfrågat
Tisdag: Möten hela förmiddagen, vid lunch ska jag möta upp Josse så vi kan fota lite. En look och två samarbeten som ska betas av. På kvällen ska jag faktiskt springa med Gabriella och resten av Adidas Runners. Grymt taggad. På kvällen ska jag retuschera bilderna inför samarbetena och skicka in för godkännande
Onsdag: Pressfrukost hos AWB, för vad får ni se sen :), Sen ska jag träna och beta av en massa jobb
Torsdag: Ska nog testa på Sats nya Build and Run, sen står det event i min kalender men vad vet jag faktiskt inte
Fredag: Den här fredagen ska jag fokusera på att få klart alla mina punkter på min lista. Brukar kännas skönt att ta helg då. När jag kommer hem är det städdags, bära ner allt till källaren osv. Ni vet sånt som är så kul (eh nej). Sen bjuder helgen på brunch och en bokad massage (om inte jag och B behöver åka till Polen dvs.)

Nej nu startar vi den här dagen, ha en fin måndag babes!

Gillar

Kommentarer